Egy bébiszitter kb.mennyibe kerűl 3-4orara heti 3x? Mennyi az órabére egy kisvárosban
31!
Ez a gyerek 1 év alatti, hiszen babáról beszél az anyja.
33!
Nem kötelező a bébiszitter. Szociális munkásnak se kötelező lenni, lehetnél helyette vezérigazgató mondjuk egy IT cégnél. Maris nem 1200ft lenne az orabered. Amíg kereslet van, addig kínálat is és a kereslet határozza meg az árat. Amúgy meg egy takarítónő se fogja nálad a wct kipucolni 1200/óráért.
33#
A férjem szocmunkás iskolákban, 2 diplomával, tudom miről beszélsz...
Nekem is ugyanez a végzettségem , de inkább elmentem anyukámhoz vállalkozóként dolgozni, mert ennyi pénzből nem lehet megélni..
Nekünk nem lesz babyszitterünk :D
#32 attól még lehet igénye bébiszitterre meg énidőre...
#33 a magán matektanárnak is többet fizetnek, mint aki iskolában tanítja a matekot. Ezen kívül a bébiszitter, nevezzük közgazdász nyelven, luxus szolgáltatás (értsd: nem kell a létszükséglethez, és nem engedheti meg mindenki). Szóval sajnálatos, hogy a szociális munkások keveset keresnek, de ezért nem a bébiszitter a hibás. Az ő bérét a piac határozza meg. Annyit kér, amennyiért megfizetik. Megjegyzem, nagyon kevés bébiszitter dolgozik heti 40 órában.
Viszont van olyan bölcsődei kisgyermeknevelő ismerősöm, aki inkább dolgozik ugyanannyi pénzért (kb 150 ezer, ami k.b kevés) bébiszitterként, kevesebb órában és kevesebb gyerekkel (egyszerre csak eggyel ugye, a 7-10 helyett), mint bölcsiben.
36!
Lehet hat, de vegye tudomásul, hogy annak ára van.
39!
Pont ezért lett neki válasz is adva a kérdésre. De egy elvileg felnőtt nőtől, egy anyától elvárható lenne, hogy képes legyen az önálló gonolkodasra és feladjon egy hirdetést, hogy bébiszittert keresek, ezek az elvárások, órabér igénnyel kérem jelentkezzen itt és itt. Nálunk nem vállalnak 2000/óra alatt, Alsokismackofalvan lehet 500/óra alatt is vállal valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!