Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy bébiszitter kb.mennyibe...

Egy bébiszitter kb.mennyibe kerűl 3-4orara heti 3x? Mennyi az órabére egy kisvárosban

Figyelt kérdés
(nehéz elhelyezkedni sok a munkanélküli)
2021. szept. 8. 22:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%

Pedig a 9. hozzászólónak maximálisan igaza van. A gyereknek meg kell tanulnia, hogy ne körülötte forog a világ. Az, hogy ott hagyod biztonságban az ágyában, vagy a jatszoszonyegen, amíg elvégzel valami házimunkát nem egyenlő azzal, hogy nem törődsz vele. Nők milliói képesek ellátni egy csecsemőt és a háztartást segítség nélkül.

De a te dolgod. Feladsz egy hirdetést a facebookon, megkérdezed a védőnőt, a szomszédokat.

2021. szept. 9. 09:21
 12/41 anonim ***** válasza:
74%
Tenyleg nem jo irany ez. En ezert tuti nem adnek penzt. Apuka nem jatszik vele 2 orat? Vagy csinald te apro reszletekben. Ott vagy mellette beszelsz hozza ez van. Nem lehet mindig az amit o akar!
2021. szept. 9. 09:56
 13/41 anonim ***** válasza:
36%

A gyereknek nem 1 éves kor alatt kell megtanulnia, hogy nem körülette forog a világ... Ez a hozzáállás maximálisan káros, mivel a legtöbben a 0 napos gyereknél alkalmazzák bőszen. Hisz nehogymá' a farok csóválja...

Én maximálisan érzem ennek a hozzáállásnak a káros hatását a felnőtt életemben, mivel engem így neveltek.

Maximálisan megértelek kérdező. Én is így csináltam. Volt bébiszitter. Dolgozni meg nem lehet részletekben. Semmiben nem lehet elmélyülni, mert meg van szakítva. Aki ezt javasolja, az dolgozzon úgy, hogy 5 percenként odamegy hozzá valaki és kérdez.

2021. szept. 9. 15:13
 14/41 A kérdező kommentje:

Még nem tud mászni sem csak repked ha hason van és kb.1 perc után visít mert kifarad. Háton hamar megunja . Ülni nem tud stabilan hogy otthagyom.

Hintaban csak rövid ideig szereti. A férjnek plusz vállalkozása is van és későn ér haza. Stbstb.

De nem ez a lényeg.

2021. szept. 9. 15:23
 15/41 A kérdező kommentje:
"nők milliói megtudják csinálni" igen mert ott van a tesojuk az anyjuk vagy anyosuk és sorolhatnám, de nem ez volt a kérdés hogy offolj .
2021. szept. 9. 15:24
 16/41 A kérdező kommentje:

Plusz keveset alszik , nappal max.15-25 perc de van hogy csak 10 perc.

Éjjel is sokszor megébred.

Ha közel lenne anyám akkor elég lenne ha csak lefoglalja néha. De nagyon messze laknak.

Köszi 13as.

Tehát babyszittert kell aki csak lefoglalja semmi extra hogy dolgozni tudjak.

Így kb.mennyi ha 3-5nap jön és kb.3-4órát van a babával?

2021. szept. 9. 15:29
 17/41 anonim ***** válasza:
26%
Bocsáss meg kérdező, azt a valaszt en irtam. Szives tajekoztatasodra kozlom, egyedülálló nőként szültem, császárral, konkretan nulla segítséggel rendelkezve. Az első pillanattól képes voltam ellátni a gyereket, rendben tartani a lakást, bevásárolni és még főztem is mindennap, mert igényem volt rá. A gyerek megtanulta, hogy anya jön, amint tud, mégha nem ignaz első nyikkanásra. Köszöni, jól van, már anya korú ő is. Tudod nem akarásnak nyögés a vége. További szép napot.
2021. szept. 9. 15:34
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

"Így kb.mennyi ha 3-5nap jön és kb.3-4órát van a babával?"

Óránként 1500 minimum, tehát:

1 napra 3 órára 4500, 1 napra 4 órára 6000

3 napra 3 órára 13500, 3 napra 4 órára 18000

5 napra 3 órára 22500, 5 napra 4 órára 30000.

Ha egy 4 hetes hónapban 5 napon át kell 4 órát feluygelni a gyereket, akkor az havi 120 ezer.

2021. szept. 9. 15:39
 19/41 A kérdező kommentje:

17es : nem ilyen "szuper anyaktol" vagy már lassan nagymamáktól kérdeztem és nemis ezt hogy más milyen ügyes volt és meglehet vagy sem .

Hanem másról volt a kérdés.

Csak erre kértem valaszt

2021. szept. 9. 16:06
 20/41 anonim ***** válasza:
20%

12 es vagyok kepzeld nincs segitseg anyukam 200kmre el. Megis megoldottam mindent. Teny h ra volt kenyszeritve h idonkent mast is csinalok leven nem birom az o segget nyalni 24oraban! Es van h ha beteg vele kell dogoznom. Azert heti 5 nap babysitter 4orara nem semmi….

Es igenis kenytelen leszel rajonni h ezentul a gyerekkel kell megoldani amit eddig egyedul csinalhattal. Mert 1szer 1szer ok a a babysitter de nah…

2021. szept. 9. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!