Kisfiúnak ciki lenne a Ferenc név?
Nem ciki. Bár tuti Feri cagy Fecó lesz. Ja úgy is tetszik, akkor oké.
A lányom osztályában van Zoli és Ilona nevű kisgyerek is. Nekik nem "öreges" mert nem nagyon ismernek ilyen nevű öreget.
Szerintem nem az. A lányom csoportársának is ez a neve.
Fecónak hívják.
Egyáltalán nem volt furcsa mikor láttam a srácot és mondták a nevét.
Egyébként helyes kiskrapek 😊
#9 nem tudom ki az a "mindenki"? Aki ennyire alpári szinten van mint te?
Nekem meg pont nem ez a mondat jutott eszembe a névről, ahogy senkinek akinek nem mínuszos IQ-val szaladgál.
Tök átlagos vállalható név.
Figyelj, ha neked tetszik és a férjed is egyetért, akkor adjátok, mégis mi számít még?
Nekem pl. nem tetszik ez a név, sem a becézései, pedig amúgy tetszenek a klasszikus nevek.
16os. Nem értem miért kell személyeskedni. Soha nem csúfoltam senkit. Arról nem tehetek, hogy láttam, hallottam, hogy csúfolódnak és nekem ez maradt meg. Engem is csúfoltak más dolgok miatt, és mivel szomorú voltam, amiért csúfolódnak, megjegyeztem minden ilyen mondatot még ha nem is nekem szánták - ugyebár a rosszra mindenki jobban emlékszik... Én megfogadtam, hogy olyat nevet nem adok, ami csúfolható, mert sajnos mindig van olyan az osztályokban, aki csúfol, kiközösít amiért csak lehet (és sajnos a szülőktől tanulják ezt)
Szóval teljesen segítő szándékkal írtam a véleményemet. Te pedig egyből letámadsz, leírsz mindennek. Először magadba nézz inkább és nézz utána az érzelmi intelligenciának - mert ez fontosabb mint az IQ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!