Klasszikus név, manapság kevés van belőle. Pont ezért különleges, miközben teljesen normális név. Szerintem add nyugodtan.
2021. szept. 8. 19:21
2/26 anonim válasza:
Kisfiúknak annyira ezt nem adják, inkább csak felnőtteknek....
2021. szept. 8. 19:24
3/26 anonim válasza:
Lánynak cikibb lenne.
Na, de témánál maradva, egyáltalán nem. Egy régi, egyszerű, de szép név. Becézni is lehet, ami meg jól hangzik.
Szerintem remek név.
2021. szept. 8. 19:25
4/26 anonim válasza:
teljesen jó név
jobb mint a Lorenzó, Kevin, Nintendó és ehhez hasonló mai nevek amiket a stupidok adnak a gyerekeiknek
2021. szept. 8. 19:32
5/26 anonim válasza:
Nekem tetszik, őszintén szólva sokkal jobban mint a ma divatos Mendel, Nolen és társai. Adjátok nyugodtan szerintem.
2021. szept. 8. 19:32
6/26 anonim válasza:
Drága apukámat is így hívták és a kisfiam második neve is ez lett. 🥰
2021. szept. 8. 19:34
7/26 anonim válasza:
Nekem tetszik
2021. szept. 8. 19:37
8/26 anonim válasza:
Ha cikinek tartod (különben miért kérdeznéd?), nyugodj meg, felnőtt korára teljesen jó neve lesz.
2021. szept. 8. 19:45
9/26 anonim válasza:
Feri, aki a f...át a szádba v...i...
Bocsánat ezért, de ez az első ami eszembe jut erről a névről.
Sajnos emiatt sose adnám a gyerekemnek ezt a nevet. Mindenki csúfolná, és lehet ezért sem olyan gyakori már. Próbálj olyan nevet találni, ami nem csúfolható. Pl: Attila, Tibor, Zoltán, Csaba, Tamás, Péter stb...
2021. szept. 8. 19:56
10/26 anonim válasza:
Nekem egy nagyon idegesítő, buta ismerősöm jut eszembe róla, de ettől elvonatkoztatva jó név, nem gondolnám, hogy ciki lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.