Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a Böjte Csaba által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapitany keresztszülői programjáról?

Figyelt kérdés

Szeretnék csatlakozni, de az egyik barátom több éve részt vesz benne és azt mondta, hogy nem egészen olyan mint gondolta...

Nehéz a kapcsolattartás a gyerekkel, levélre, e-mailre, ajándékra nincs válasz.

A nevelője bár ugyanaz a gyereknek három éves kora óta, még írni, olvasni se tud az azóta 10 éves gyerek, aki amúgy nagyon aranyos.

Az egyetlen blog ami létezett, az is szünetel több mint fél éve.

Tudja valaki, hogy a gyakorlatban, hogy működik?

Ahhoz képest, hogy több ezer fő vesz részt benne, nem találtam róla jóformán semmit sem.

Nem tudom eldönteni, hogy afrikai vagy más külföldi alapítvány munkáját támogassam vagy őket.

Ezért szeretnék róla néhány véleményt olvasni.

2018. aug. 12. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az összes szükséges infó fent van a neten, az alapítvány honlapján. Személyesen is nyomon követheted, mi történik a pártfogoltaddal, nem kell érte több ezer kilométerre utazni, még itt, Magyarországon is vannak napközi otthonai az alapítványnak, ahonnan lehet gyereket választani.
2018. aug. 12. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bár konkrétan a keresztszülői programjukkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de szerintem inkább őket támogasd, mint az afrikai vagy más külföldi rászorulókat, és nem azért, mert a külföldi nem érdemli meg vagy ilyesmi, hanem egyszerűen szerintem mindenkinek első sorban a saját nemzete szegényeit kell felkarolnia. Én voltam náluk egy pár éve, több otthont is láttam, beszélgettem a gyerekekkel, nevelőkkel, ott nevelkedett már felnőtt emberekkel is, nagyon szép és jól működő az egész szervezet, érdemes támogatni őket, mert azoknak a gyerekeknek ez az alapítvány tényleg kiugrót jelent az emberhez nem méltó életkörülmények közül.
2018. aug. 13. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!