Amikor először ment közösségbe a gyereketek, ti meg vissza dolgozni, akkor ti is folyton betegek voltatok?
Az én lányom nem járt bölcsibe csak az oviba de az első évben kéthetente volt beteg. Hiába adtam neki a vitamint. Persze én is mindig beteg voltam vele együtt. Azeleőtt még soha nem hallottam a hányás hasmenés vírusról de kéthetente sikerült benyelni. Utána egy éven belül jött a bárányhimlő, a skarlát és a hólyagos torokgyulladás meg persze a hányás hasmenés. Valami borzasztó volt. Emlékszem abban az évben a 30 fős csoportból jó ha folyamatosan 10 gyerek ment felváltva.
A torokgyulladást nem nyeltem be ezek közül de már a munkahelyen nevettek amikor azzal telefonáltam be 3 hónapon belül az 6.alkalommal,hogy már megint hányás hasmenésben vagyunk. A gyereken 3 nap alatt átment de volt amikor engem 2 egész hétig gyötört.
Az első vagy a második bölcsis köhögős-orrfolyós virust mi is elkaptuk a férjemmel,meg szerencse,hogy én hétvégén voltam beteg. Azóta én nem, de a férjem minden orrfolyós-köhögős virusnal mondja,hogy kapar a torka.
Ami viszont hihetetlen brutális volt, az a hasmenős-hanyos vírus,az mind hármunkat ledöntött és kegyetlen volt 😣😣😣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!