Ciki ha énis alszok, amikor a baba?
3 hetes a babám a nap nagy részében alszik.
Mikor alszik néha odabújok mellé és én is alszok 1-2 órát vele, ha minden itthoni teendőmmel kész vagyok, de az esetek 90%ban délre kész vagyok mindennel.
Nemrég beszóltak milyen lusta vagyok hogy anya létemre ennyit alszok az újszülöttemmel.
Szerintetek ha egy anya megteheti hogy napközben lepihen 1-2 órára az már gáz? 2-3 alkalommal kel a babám esténként, néha tényleg kicsit fáradtnak érzrm magam. Na de lusta is lennék?
Kapaszkodj meg, én 6 hétig házimunkát sem fogok végezni!
Csak azzal fogok foglalkozni, hogy ellássam a babámat, és minden percet ki fogok használni az alvásra, pihenésre, fekvésre.
Tudatosan kicsi lakásba költöztünk, így a férjem napi max 20 percben tökéletesen rendben és tisztán tud tartani mindent, és minden kaját el fogunk fogadni, amit csak a nagyik feljánlanak (még akár a rendelés is szóbakerülhet, ha nincs kedve főzni a férjemnek).
Na ha valaki lusta akkor az én vagyok!
Embereknek mennyire fáj az élet, hogy ilyeneken lovagolnak...
Én mondtam előre férjemnek, hogyha a babánk éjszaka nem fog aludni, akkor én vállalom, hogy egész éjszaka fent vagyok vele az elején, de akkor átalszom azt az időt nap közben, amit a baba is. Takarítani csak annyira fogok, amennyire ez belefér, kaját meg rendelünk, ha nem főz senki.
És ez bárkinek fáj az első 1-2 hónapban, az így járt. Nekem nem célom szuper anyának lenni meg koffeinfüggővé válni, csak hohy elmondhassam, hogy én is beleszakadtam, milyen kva jó nekem... (?) Meghagyom a szenvedő szerepet másnak, nekem jó ez a lusta verzió is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!