Akik 45 év felett vállalnak gyereket, azok miért nem gondolnak bele, hogy mire dolgozni fog a gyerek, már majdnem 70 évesek lesznek és nem lesz annyi türelmük?
Pontozzatok le nyugodtan, de úgy gondolom hogy ennyi év felett már felelőtlenség gyereket vállalni és kiszúrás is a gyerekkel.
Gondoljunk bele, mire a gyerek kamasz lesz 57-58 évesek a szülők, mire leérettségizik 64 évesek. Ebben a korban sokan már nem annyira türelmesek, főleg nagy teher egy kamaszkor, ami ugye mindenkinél jelen van. Ráadásul nagyobb a generációs szakadék és nem értenék az ilyen korú szülők, a gyerek világát.
60 év felett már van az "itt fáj, ott faj", a sok gyógyszer.
Pontozzatok le nyugodtan..hol a kérdésben? :D
ott hol lehet pontozni?
20 éve foglalkozom gyerekekkel, szülőstül, hát tudnék mesélni. Én magam nem szültem se korán se későn,nincs személyes sértettségem a témában. Semmi köze a kornak gyakorlatilag semmihez. Sem a fittséghez, sem a türelemhez,sem semmihez.
Az meg, hogy hány éves lesz a szülő amikor ezt azt csinálja a gyerek, az akkora butaság, kit érdekel, hogy amíg írom az érettségit, addig anyám a 40 vagy 60. szülinapját ünnepli. Persze mindenkinek más az értékrendje.
Mostanában látom itt a fiatalabban szült anyukákon ezt a frusztráltságot, sértettséget, szorongást a később szűlt nőkkel kapcsolatban, nem tudom mi a háttere. Nekem ez ugyanolyan primitívség, mint a ki szült császárral, ki nem szoptatott téma, mindenki az egyéni lelki nyomorát éli ki ebben a témában.
14-es szülésznővel értek egyet. Egyetlen értelmes válasz.
Csak annyit mondok GENETIKAI BETEGSÉGEK KOCKÁZATA.
Nézzétek meg a táblázatokat. Egy 45 éves nőnek már hatalmas esélye van beteg gyerekre!
Biológiailag 25éves kortól hanyatlunk, a nők egyre kevésbé termékenyek, és nő a komplikációk esélye.
A biológiát nagyon nem érdekli a ti karrier ambíciótok :)
Fiatalon vállaljon valaki gyereket vagy hagyja a fenébe, senkinek nem hiányzik a sok árva/fél árva sors.
Egy gyerek felelősség, nem anyuka bulikázását meg karrierépítését kell itt figyelembe venni.
Én 20 évesen szültem de nem ítélek el senkit. Azt sem aki fiatalabb korában azt sem aki idősebben. Mindenki had döntse már el saját maga. Van akinek meg nem jön össze évekig, akár még orvosi segítséggel sem. Aztán utána spontán és akár 40 évesen. Én magam 30 felett sem akartam szülni. Most vagyok 29, a második babámat várom és szeretnénk még babát. Én a 35 éves kort húztam most meg. De aki ennyi idősen vállalja az elsőt (elég sok ismerősöm) arról sincs rosszabb véleményem. Nem csak betegségekben lehet meghalni, sajnos sok autóbaleset stb van. És egészen sok betegség sajnos a fiatalokat is megtámadja.
Sajnálatos módon nem egy apát vagy anyát ismerek, akik párjuk korai halála miatt maradtak egyedül 1-2-3 édes kicsi gyermekkel☹️
28: statisztika link? Bocs de sehol nem látom amit mondasz. Genetikai kockázat öregen magasabb ennyi.
Dokim első kérdése a kockàzatbesorolásnál hogy mennyi idősek vagyunk, s mikor mondtam hogy 24 vagyok, azt mondta szuper, 35év felett szokott nagy kockázat lenni.
A dokimnak és a számoknak hiszek booocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!