Miért baj az ha nem akarok gyereket?
Milyen genetikai betegseg lenne az? Ne haragidj csak kivancsisagbol kerdezem.
Hogy a kerdesre is valaszoljak, eggyaltalan nem baj ha nem szeretnel gyereket. Nagyon bator vagy, hogy be ismered magadnak es a környezetednek is, illetve mem ringatsz egy nöt sem hiu abrandokba. Öszinte vagy es ez nagyra becsülendö, egyaltalan nem szegyen. Lehet majd evek soran valtozik a velemenyed es lehet, hogy nem. Az is teljesen rendben van.
Inkabn igy, mint gyereket nemzeni kötelessegböl, aztan nem törödni vele...
Kivanom, hogy talald meg eleted parjat :)
Igazából a (szüleid leszámítva) a lőtéri döglött kutyát nem érdekli, hogy akarsz-e gyereket, ez csak egy fogás rajtad, amibe bele tudnak kötni és lovagolhatnak rajta.
Egyébként férfiként még bőven ráérsz ezen vekengeni, hogy akarsz-e, neked nem jár le a biológiai órád.
Szintén 34 éves férfi vagyok, éppen ma kaptam meg a 80+ nagymamámtól újra, hogy ideje lenne... Valahogy most nem bírtam ki, hogy ne bólogassak szó nélkül, ahogy szoktam. Aztán már a legalapabb ellenérvekre is akkorára kerekedett a szeme, hogy azt hittem rosszul lesz... Mondjuk ő már csak ilyen, másik világ. Kész. Abban a pillanatban felhúzom magam, de nem haragszom rá.
Ellenben másoknak semmi köze hozzá, hogy miért és hány gyereket akarsz, vagy nem akarsz. Sajnos nem tartják tiszteletben az emberek. Ez van. Meg kell tanulni elengedni, mert ez csak rosszabb lesz. Ebben a témában szépen fejleszti vissza a társadalmat a politika a középkorba.
Szóval a legfontosabb, hogy nem vagy rossz, mert nem akarsz. A hülyéket meg valahogy meg kell tanulni elviselni, ignorálni a témában.
Sokszor leírtam már, nekem ilyenkor az (ön)ironikus beszólogatás jön be. Egy-két olyan megjegyzés amivel nem tudnak mit kezdeni és máris csírájában sikerül elfojtani a témát. De egyáltalán nem biztos, hogy neked beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!