Nem akarok így gyereket szülni, ezért tényleg önző vagyok?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, már van két kisfiam. Tavaly októberben felvettük a CSOK-ot, vettünk egy új lakást, azt hittem minden rendben a házasságommal, már régen terveztünk még egy kisbabát, így három gyerekre vettük fel a támogatást. Sajnos az élet nem engem igazolt, a házasságom tönkremenni látszik, a férjem hazudott nekem, igazából hosszú sztori, de a bizalmam oda. Próbáljuk megmenteni a házasságunkat, férjem is nagyon harcol, de én így már nem merek még egy gyereket vállalni. Mindenki szerint önző vagyok, de én csak azt érzem, hogy jelenleg a fizetésem elég arra, hogy ha külön megyünk megéljek a gyerekekkel, ha lenne egy kisbaba, már nem tudnék túlórázni stb. Tényleg önző vagyok, hogy inkább vissza akarom fizetni a támogatást, még ha ez így rengeteg pénz is. Volt már más így?2021. jún. 9. 10:22
1/8 anonim válasza:
Akkor lennél önző, ha így szülnél a pénz miatt...
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem önzőség. Egy gyerek nem arra hivatott, hogy megmentse a szülei sz&r kapcsolatát. Ha most is gondok vannak köztetek, a gyerek után még több lesz. Egy csecsemővel amúgy is nehéz az élet, hát még ha ezt egy rossz házasság is tetőzi.
A CSOK részleteivel meg nem vagyok tisztába, hogy hogy smint kell visszafizetni, mennyit, mennyi volt a hitel stb. Abban nem tudnék tanácsod adni, csak az érzelmi részhez tudok így hozzászólni.
3/8 anonim válasza:
Végre valaki nem csak potyogtat gondolkodás nélkül
4/8 anonim válasza:
Meg kell oldani a problémákat. Nem csak a 3. baba miatt, hanem kettőtök és a nagyok miatt is. Ha ez megvan és minden happy, lehet gondolkozni a 3. gyereken.
5/8 anonim válasza:
Olyan jó végre ennyire korrekt hozzáállásról olvasni itt.
6/8 anonim válasza:
Felvetétek csok abból vettetek egy házat de most még még sem lesz 3.gyerek azt tudod ugye hogy vissza kell nem keveset fizetni gondolom kamatokkal együtt banknak.
Javaslom olvasd el .nem kevés összeget kell kifizetned.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele, hogy mennyit kell vissza fizetni a banknak, ezt elmondták. Jelenleg inkább vissza fizetek bármit, de egy gyereket nem szülök azért, hogy utána hármat neveljek majd egyedül.
2021. jún. 10. 09:01
8/8 anonim válasza:
Azért az sok mindent elmond a házasságaitokról, hogy a 4. válasz le van pontozva… egy kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell, hogy működjön, simán megjavítható, ha akarják a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!