Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 23 évesen egy gyerekkel kinek...

23 évesen egy gyerekkel kinek kellhetek a 40-es apákon kívül?

Figyelt kérdés
Akikkel próbálkoztam, azok mindig lepattintottak, vagy megakadt a kapcsolat, mert nem tudtam délután 4 után elmenni sütizni, vagy sétálni, esetleg nem aludhattam ott, mert a gyerekkel nincs, aki maradjon. Az meg, hogy a gyerekkel csinálunk programot, nemcsak cink, de bele se mentek volna. Mit tegyek? Hol ismerkedjek, hogy kelljek valakinek? És ne a 40-es férfiaknak, akiknek szintén gyereke van?
2021. aug. 30. 12:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
11%

Randira a hölggyel vagy úrral mész, nem pedig a hölggyel és a gyerekével, ez öngyilkosság. Nem is biztos, hogy összejönnek, de már legyen bemutatva a gyereknek a csávó. Hát nagyon szép, mit ne mondjak.

2021. szept. 1. 18:16
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Gondoltam nyilván valóan nem az elsőről volt szó. Reméltem hogy nem kell magyarázni. Bocs.
2021. szept. 1. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!