Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 23 évesen egy gyerekkel kinek...

23 évesen egy gyerekkel kinek kellhetek a 40-es apákon kívül?

Figyelt kérdés
Akikkel próbálkoztam, azok mindig lepattintottak, vagy megakadt a kapcsolat, mert nem tudtam délután 4 után elmenni sütizni, vagy sétálni, esetleg nem aludhattam ott, mert a gyerekkel nincs, aki maradjon. Az meg, hogy a gyerekkel csinálunk programot, nemcsak cink, de bele se mentek volna. Mit tegyek? Hol ismerkedjek, hogy kelljek valakinek? És ne a 40-es férfiaknak, akiknek szintén gyereke van?
2021. aug. 30. 12:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok #5, 24 éves vagyok, 21 évesen szültem, abban az évben diplomáztam, most félúton vagyok a második diploma felé. Nem egy 16 éves lányról beszéltünk, 23 évesen már bőven lehet valakinek normális végzettsége.
2021. aug. 30. 17:01
 12/22 A kérdező kommentje:

21 évesen szültem.

Van érettségim, elvégeztem két OKJ-s tanfolyamot. Nemcsak az a tanult, akinek diplomája van.

2021. aug. 30. 17:03
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
A diploma nem mindig jár együtt az ésszel…
2021. aug. 30. 17:27
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

20 évesen szültem, 5 éves koráig neveltem egyedül a fiam, utána ismerkedtem meg a férjemmel, aki velem egyidős, 9 éve vagyunk együtt.

Egyébként akiket ismerek, szinte mindenkinek max 1-2 éven belül lett új párja. Jó, ismerek olyat, aki 26 évesen egy ötven fölötti pasival jött össze, de ott a csajnak a lóvé volt a lényeg, egy tipikus aranyásó, ő meg az a fajta nő, akivel lehet villogni, csak ne szólaljon meg. De a tágabb környezetemben sok fiatal, huszonéves, és harminc fölötti egyedülálló, gyereket nevelő nő volt már, akik az esetek többségében tök normális pasikkal jöttek össze.

2021. aug. 30. 17:40
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Való igaz, sőt minden diplomás proli, minél több diplomája van annál inkább, és mindenki, akinek épp megvan a nyolc általánosa agysebész👌🏻
2021. aug. 30. 17:40
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
egy korodbeli nem más gyereket akarja szórakoztatni, hanem veled akar ismerkedni: elmenni egy koncertre este 10-kor, vagy moziba 11-kor vagy akármi.
2021. aug. 30. 18:16
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne bántsátok a Kérdezőt...

Van, aki már 21-22 évesen kész van egy gyerekre (mind mentálisan, mind anyagilag), más pedig még 35 évesen éli a többedik kamaszkorát. Mindenki maga érzi, hogy mikor akar gyereket. És sajnos sosem garancia, hogy a szülők együtt maradnak. 40 évesen is ugyanúgy sz.r egyedülálló anyának lenni, mint 23-25 évesen.

Kérdező!

Nagyon kitolódott már a gyerekvállalás, sok férfi 30 után tudja csak elképzelni, hogy legyen gyereke. Egy saját, nem másé...

Rengeteg korodbéli még egyetemre jár, vagy most kezd dolgozni. Az első nekik saját maguk és az, hogy jól érezzék magukat. Nem az, hogy altatásra hazaérjenek, hogy gyerekbarát szállodába menjenek, hogy tartsák a gyerek napirendjét.

Kisgyerekes szülőnek lenni szívás, valljuk be. Alig van időd magadra, a kapcsolatodra. Szerintem érthető, hogy erre más miért nem vágyik.

2021. aug. 31. 17:35
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Csak tudnám, hogy a személyes tapasztalat miért kevésbé hasznos, mint kijelenteni, hogy mások kollektive ezt vagy azt akarják vagy nem akarják.

Igaz, én sok mindent nem értek, pl az se világos, hogy miért kell egy alapvetően is (számára) nehéz helyzetben lévő embert cseszegetni.

2021. aug. 31. 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

25 évesen 1,5 éves gyermekemmel maradtam egyedül, miután a férjem rájött,hogy neki nem való a családosdi, így lelèpett.

Ennek már 12 éve egyébként,de problèmát nem jelentett a kapcsolatokban,hogy van egy gyermekem. Idősebbek sem voltak nálam.

Két kapcsolatom volt, közel 1 évig tartott mindkettő. A kapcsolat nem a fiam miatt ért vèget, sőt vele akartak megfogni, hogy ne hagyjam el őket.

3. kapcsolatom közel 9 éve tart,egyidősek vagyunk és várjuk a közös babánkat.

Egy normális férfit nem fog zavarni az, hogy van kisgyermeked!

2021. szept. 1. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez egy összetett kérdés, de ha skatulyázol és mások is akkor kevesebb lesz a merítésed. Gyerek megnehezíti, de egy rendes embernél nem akadály lesz. Arra viszont számítanod kell hogy lehet közös babát is akar majd. És nem csak a gyerek 16-18 éves koráig ha az exed egy idióta volt vele hadakozni egy életen át, illetve azt hallgatni más gyerekétől hogy nem vagy az apám nem porszívózok ki. Ezek is fontos kérdések. :)

Egy randi, az meg megbeszélés kérdése, ha van aki vigyáz addig a gyerekre pl szüleid, vagy láthatáson van, vagy gyerekkel együtt mentek valahova, az nem este lesz hanem nappal, de a lényegen nem változtat.

2021. szept. 1. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!