23 évesen egy gyerekkel kinek kellhetek a 40-es apákon kívül?
Ez ilyen. Miért nem gondoltál előbb erre, akkor nem kellett volna ennyire fiatalon szülni.
Nem lesz egyszerű dolgod, a legtöbb normális férfi nem egy gyerekes anyukát akar maga mellé komoly szinten,
Gyereket ne is vond bele, amíg nem bízol annyira a másikban, hogy nem csak futó kaland lesz. Ha nem tudod ezt kilogisztikázni, ne akarj most ismerkedni.
Egyébként meg neked is csak az kelljen, akinek te kellesz. Olyan után nem érdemes sírni, akinek nem. És elméleteket sem érdemes gyártani.
Kettes te milyen kedves vagy...
Én 20 évesen szültem és találtam magam mellé normális párt, gyermekteleneket. Mióta szétmentem a gyermekem apjával 3 komolyabb/hosszabb kapcsolatom volt (2,6 és 10 évvel idősebbek voltak nálam, 23-29éves köröm közt) egynek volt csak saját gyermeke is, megoldottuk. De mivel ő 40 volt, több gyermeket nem akart én meg még igen.
Jelenlegi párom velem egy idős, 30 évesek vagyunk. Eljegyzett, hamarosan esküvő, közös ház és gyermek. Jól kijönnek a gyermekemmel.
Olyannal nem érdemes ismerkedni, aki nem fogadja el a gyermekedet. Fogsz majd olyat találni, aki megérti és ráér majd akkor amikor te is :)
Ui.: volt egy srác, aki annyira nem jött be de nagyon udvarolt, mindenképpen randizni akart velem (munkahelyről ismertem) és első randinkon a játszótérre mentünk. A fiam szépen eljátszott homokozott, a srác meg tök érdeklődő volt és végül megfogott ezzel, együtt voltunk fél évig :)
Hát nézd, igazából van 2-3 fiatal anya ismerősöm, aki talált magának pasit - csak na, azok olyan pasik is. Prolik, nem tudom másképp mondani.
De nyilván egy 23 éves kisgyerekes egyedülálló anyuka se észlény, szóval ne érts félre, de akinek ennyi idősen gyereke van, annak valószínűleg se normális végzettsége, se normális munkatapasztalata, ergo szintén nem egy észlény. Mondhatni összeillenek.
Jól szituált, tanult, értelmes férfiaknak ugyanilyen nő kell.
Nem kedvesség kérdése ez. Bizony, ha valaki ilyen fiatalon szül, akkor gondolni kell arra az esetre is, hogy egyedül marad, és egy gyerekkel nem egyszerű újabb párt keresni.
Nőként nekem is kizáró ok lenne, ha egy pasinak van már gyereke. Sorry.
Azt meg inkább nem kommentálnám, mi a véleményem arról, hogy a gyereked mellett a mostani pasi a negyedik “apukája” :D
Mert ha valaki idősebb korban szül, akkor nem is kell arra gondolni, hogy egyedül marad :D de nekem fiatal korom ellenére sem volt soha cél egy újabb kapcsolat, megvoltunk ketten is :)
Képzeld a fiam nem szenved semmiben hiányt.. én sem úgy álltam egyik kapcsolathoz sem, hogy vége lesz. Egyéb okok miatt így alakult. Amikor kezdődött vagy végetért egy kapcsolat leültem vele és megbeszéltük az ő szintjének megfelelően. Olykor eszébe jutnak emlékek és nevén említi valamelyiket, de nem rossz érzéssel teszi csak voltunk valahol és jól érezte magát vagy valami vicces dolog.
Amúgy azért mert valaki fiatalon szül, még nem feltétlenül ostoba, tanulatlan stb. Gyerek mellett szereztem 2 diplomát, nyelvvizsga, jogsi, autó stb. Nem szülői segítséggel, 18 éves korom óta egyedül boldogulok.
5-ös, már miért ne lehetne észlény? 23 évesen lettem terhes a fiammal. Ekkora volt 1 diplomám és már közel 2 éve dolgoztam. Akkor vettünk lakást, amikor pozitív lett a tesztem. Mondjuk mi addigra már 8 éve együtt voltunk.
Kérdező, szerintem ebben a korosztályban nem találsz olyat pasit, aki már más gyerekét akarná nevelni. A legtöbb még sajátot sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!