Hogy tudnám meggyőzni a gyerekvállalásról?
Figyelt kérdés
Párom nem szeretne gyereket, én igen, hogyan tudnám meggyőzni, rábeszélni?2021. aug. 27. 11:36
11/18 anonim válasza:
Az ilyenek hagyják abba a tablettát és esnek teherbe "véletlenül".
12/18 anonim válasza:
Sehogy. Ha neked fontos a gyerek, keress magadnak másik párt, aki akar.
13/18 anonim válasza:
Hát vagy vársz, és vagy akar később vagy nem. Vagy megszöksz még most.
14/18 anonim válasza:
Sehogy. Vagy szakítasz vagy elfogadod, hogy nem lesz gyerek. A gyerekvállalás óriási felelősség. Ha nem betonbiztos alapra vállalják, akkor csúnya következményei lesznek.
15/18 anonim válasza:
A barátod hogyan tudna téged lebeszélni a gyerekvállalásról? Na, pont úgy tudod te rábeszélni őt.
16/18 anonim válasza:
Ez miért nem derült ki még a házasságkötés előtt? Talán azért, mert féltél, hogy nem vesz el? Csak ezzel magyarázható az utólagos síránkozás.
17/18 anonim válasza:
Nem írta, hogy házasok lennének. "Párom"-ként hivatkozik a partnerére.
18/18 anonim válasza:
Legalább nem hiteget, mint engem a férjem. Elmondja, hogy nem akar, ezt legalább tudod kezelni. Ha nekem évekkel ezelőtt elmondta volna ezt, akkor nem megyek hozzá. Lehet várni, hogy változik, de erre alapozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!