Hogy tudnám meggyőzni a gyerekvállalásról?
Figyelt kérdés
Párom nem szeretne gyereket, én igen, hogyan tudnám meggyőzni, rábeszélni?2021. aug. 27. 11:36
1/18 anonim válasza:
Sehogy.
Ne erőltess rá olyat amit nem akar önszántából. Fogadd el, vagy lépj tovább.
2/18 A kérdező kommentje:
úgy érted szakítsak? arra nem vagyok képes, ahhoz túlságosan szeretem.
2021. aug. 27. 11:40
3/18 anonim válasza:
Sehogy. Ha nem akar, akkor a Jó Isten se fogja rávenni, hogy az márpedig jó és neki az kell. Fogadd el vagy tényleg lépj tovább ha neked ez annyira nagyon fontos.
4/18 anonim válasza:
Akkor beletörödsz és lemondassz a gyerekről az ő javára, vagy keresel olyant aki viszont vágyik gyerekre/családra.
Azzal, hogy ő nem akar, de Te csak azért is ráerőszakolod nem fogsz elérni semmit. Max azt, hogy megutál és elhagy. De a gyerek fixen nem fogja érdekelni.
Ez borítékolható
5/18 anonim válasza:
Nem tudod, és ebben nincs kompromisszum, ha valamelyikőtök olyan életet él, amilyenre nem vágyik az sérülni fog, és ez a kapcsolat halála lehet. Beszéljétek át, és inkább engedjétek el egymást, ha a jövőképetek nem azonos.
6/18 anonim válasza:
Ebben nincs kompromisszum. Hagyd ott, keress egy gyerekszerető embert.
7/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy ő úgysem lesz jó apa, meg attól fél hogy elveszti a függetlenségét, és hogy utána én a gyereket jobban fogom nála szeretni. Illetve mindig azzal jön, hogy anyagilag nem vagyunk elég stabilak ehhez. Mindketten harminc felettiek vagyunk.
2021. aug. 27. 11:47
8/18 anonim válasza:
Sehogy.
Remélem húz gumit mielőtt átvernéd...
9/18 A kérdező kommentje:
Miért és mivel verném át???
2021. aug. 27. 11:51
10/18 anonim válasza:
Ezek üres kifogások.
Az, hogy akarsz-e gyereket vagy sem, az érzelmi döntés. Aztán utána megkeresed hozzá a racionálisnak tűnő érveket a kívülállók számára. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!