Mik a leggázabb keresztnevek szerinted? (Fiú és lánynevekre is kíváncsi vagyok.)
Komolyan van olyan név, hogy Amondó? Végem van :D
Szerintem pl. borzasztó név a Soma, főleg hogy férfinév (még nőinek is rossz lenne).
Hanna - régen tetszett, de amióta nem létezik más adható név ezen kívül egy kislánynak iszonyatosan megutáltam.
Kincső - otromba
Alpár - szerintem nem kell magyarázni
András és Zsolt - passzolom, hogy miért, mindig is borzalmasnak tartottam
Vegyítve pedig amiket csak szimplán nem értek miért adják: Andrea, Brigitta, Erika, Krisztina, Marcell, Róbert, Norbert, György
Hú, a Kincsőt én is utálom, egy plázap*csa ugrik be róla, pedig nem is ismertem ilyet soha :D
Még a nagyon erőltetetten nőiesített férfineveket nem szeretem, pl. Györgyi, Szilárda, Zoltána (itt volt egy kérdés egyszer, aki ezt akarta adni a gyerekének), de ebben nincs benne a Gabriella, Viktória, mert ezek már gyakoriak és megszoktuk.
Ármin - borzalmas szerintem, mivel nekem nagyon nőies és egyben cigányos is. Erre kifiúknak adják, mellesleg ilyen tipikus magyar nevekkel, mint Szabó, Kis, Horváth stb. :D
Zoé - állatkert. Idétlen egy név.
Barbara - már nem divat, de nem értem, miért nevezi el bárki is barbárnak a gyerekét. Durva hangzású és hát a jelentése is az.
Berény - bizony, már ilyen is van. Ismerősöm így nevezte el szerencsétlen gyerekét.
Krisztofer, Medox, Nolen, Hanna, Réka (répa), Anna nem lenne rossz, de már durván overdone, Kíra, Kevin - ezeket nem is kell részleteznem szerintem.
Igen. Bali bég szerelme volt Ármin a Szulejmánba. Sokáig azt hittem, hogy lánynév, mint a Jácint.
A Hedvigre meg azt hittem mindig is, hogy fiú.
Na, ezt a kettőt nem fogjátok tudni überelni:
Pintyőke
Agrippina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!