Ne haragudj, azt hittem fiú neveket írsz... De annak sem választanám egyiket sem.
2021. aug. 25. 04:27
12/22 anonim válasza:
Mindkettő tetszik nekem, nem mindenki néz égbekiáltó baromságokat, ahol tesók kamatyolnak. Azt hiszem szinkronszinésznőnk is van Dőniz névvel, Radó Döniz.
2021. aug. 25. 05:45
13/22 anonim válasza:
Nekem volt anno Döníz nevű osztálytársam 40 evvel ezelott. Kb mindenki volt ájulva, milyen szép név soha nem csúfolták vele. A Denerisz nem tetszik.
2021. aug. 25. 07:06
14/22 anonim válasza:
10-es: " Ha a gyerekednek nem tetszik, majd úgyis megváltoztatja."
Ebben CSAK ANNYI a gond, hogy ezt csak 18 évesen teheti meg, addig azzal a névvel kell élnie, amit a hülye szülö választott neki! Csak azért 18 évet szenvedni és mindenféle mobbingot meg kiszútást elviselni, mert a szülö nem tudott gondolkodni, szerintem nem jó dolog, és nem sokat segít az sem a gyereken, hogy MAJD EGYSZER meg tud töle szabadulni.
2021. aug. 25. 08:21
15/22 anonim válasza:
14-es, mint írtam, nem a név hagyományosságán múlik, hogy fogja-e szeretni a gyerek a nevét. Választhatsz akármilyen nevet, a világ legátlagosabb tucatnevét is, akkor sem tudhatod előre, hogy fog-e tetszeni az a név gyerekednek. Épp ezért érdemes azt adni neki, ami NEKED tetszik (meg nyilván a gyerek másik szülőjének), nem pedig az alapján válogatni, hogy mások, pláne vadidegenek szerint mennyire átlagos vagy szokatlan az adott név.
2021. aug. 25. 08:24
16/22 anonim válasza:
Adjunk minél különlegesebb nevet a gyereknek, mert attól ő is egyedi lesz. Sajnos ettől senki nem válik szuperkülönlegessé.
Egyszer olvastam valahol, hogy amiatt senki nem lett sikeres, mert egyedi a neve. Hülyét csinálni, viszont tudtak belőle a neve miatt. Lehet mérlegelni.
2021. aug. 25. 08:54
17/22 anonim válasza:
Az en kislanyom Danka Derien❤️
2021. aug. 25. 09:30
18/22 anonim válasza:
Borzalom minskettő
2021. aug. 25. 10:30
19/22 anonim válasza:
Mind kettő gyönyörű
2021. aug. 25. 12:18
20/22 anonim válasza:
"mint írtam, nem a név hagyományosságán múlik, hogy fogja-e szeretni a gyerek a nevét. Választhatsz akármilyen nevet, a világ legátlagosabb tucatnevét is, akkor sem tudhatod előre, hogy fog-e tetszeni az a név gyerekednek. "
Ebben ELVILEG igazad LENNE, de ha valaki ELEVE olyan nevet ad, ami miatt 99%, hogy a gyereknek csak kellemetlen vagy kifejezetten rossz lesz, az azért más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!