Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon sírós babához segítség?

Nagyon sírós babához segítség?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. Nem alszik, félóránként visítva kel, sokszor a szeme is bedagad. Oldalra is és előre hátra is rázogatja a fejét, mindent és mindig megrág. De már van 8 foga 9 hónaposan. 3 hónapos korában elkezdett nyálazni, és néha volt olyan csak hogy 3 óránként kelt fel. Nem értem. Oké rág de mindig? Mindent? Sebes az ujja is. A hintakötél, a babakocsi ... Cumi és cumisüveg nem kell, öklendezik. A mellem úgy fáj az egész éjszakás szívástól, hogy csak na. Folyamatosan a foga? Nyigtatós fürdető, masszázsolaj, jó éjt tea, dentinox, nurofen, rágókák. De semmi se jó. Egész nap vele játszunk, nem csinálunk semmi mást, akkor se jó. Hátravágja magát, mintha minden fájna. Ennek így kell lennie? Doki szerint nincs baja. Dehát ezt nem hiszem már el. Nincs a férjemmel egy szabad fél óra vagy egy lopva gyors halk szex, mintha tudná. Ordítva remegve sír fel. Tanács?
2021. aug. 24. 20:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megoldottam 😂 eskimo kids halolaj ... Alszik reggelig. Hiszti kevesebb. Eljátszik. Elkezdett gagyogni, sétál az ágy mellett fogódzkodva.
2021. szept. 15. 09:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szuper! Nem is hallottam erről
2021. szept. 15. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!