Császár után mikor vállalnál újra babát?
Figyelt kérdés
Császár után 8 hónappal terhes lettem. Az orvosom szerint belefér, nem lesz baj, de ugye mindenki mást mond. Van valakinek tapasztalata erről?2021. aug. 22. 16:43
1/8 anonim válasza:
Császár után 5 hónappal lettem terhes. Minden rendben volt.
2/8 anonim válasza:
Szerintem most már mindegy, ha terhes vagy. Amit nem értek, miért nem védekeztetek rendesen, miért kockáztatsz ilyen esetben?
Egyébként mindenhol minimum egy évet javasolnak az orvosok (a tied is csak utólag nem tud mit tenni), nekem 3 éve után lett még egy gyerek.
4/8 A kérdező kommentje:
A babát pont így akartuk, elsődlegesen az orvossal is egyeztettünk. Most csupán tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi. Más hogy járt, mit hallott stb.
2021. aug. 22. 16:59
5/8 anonim válasza:
Elvileg hat hónappal a műtét után már lehet próbálkozni, az én orvosom ezt mondta. Mi kivártuk az egy évet, a második próbálkozós hónapban lettem terhes ikrekkel. Semmi gond nem volt a heggel.
8/8 anonim válasza:
5 hónappal utána teszteltem pozitívat, semmi gond nem volt. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!