Hogy illik ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Első szülői a bölcsiben/oviban.
1.:Gyerekkel vagy nélküle menjünk?
2.:Apuka is jöhet vagy muszály hogy csak -1 szülő menjen,
2010. aug. 29. 23:27
1/6 anonim válasza:
Én gyerek nélkül mentem, Apa itthon volt a gyerekkel.
De volt, aki hozta a párját/gyerekét.
Ha nem tudod eldönteni, szerintem hívd fel az ovit/bölcsit és kérdezd meg, náluk mi a szokás.
2/6 anonim válasza:
Mivel elég sok a fontos megbeszélni való, ezért én gyerek nélkül javaslom, hogy menjél.
Akár egyedül, akár a pároddal.
3/6 anonim válasza:
Gyerek nélkül, és elég egy szülő.
4/6 anonim válasza:
Jobb gyerek nélkül menni, mert oda kell figyelni, egy-két dolgot leírni, stb. Mehettek ketten is, de elég egy szülő. Mondjuk ha ketten mentek, mert mindketten kíváncsiak vagytok, akkor akár gyerekkel is mehettek, valaki mindig oda tud rá fizetni, a másik pedig tud arra figyelni, amit mondanak. A gond inkább csak az lehet, hogy ha mindenki így menne, elég szűkös lenne a hely, legalább is nálunk akkor sem nagyon lehetett elférni, amikor csak 1-1 szülő jött.
5/6 A kérdező kommentje:
:)
Már eldöntöttem,apával megyünk kettesben :)
2010. aug. 30. 14:01
6/6 anonim válasza:
Szuper, jól döntöttél. Az én első bölcsis szülői értekezletemre egy házaspár hozta a kis kétévesét is. Végig nyivákolt, éhes volt, szomjas volt, nyűglődött...szóval eléggé idegesítő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!