Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert lehet az, hogy szereto...

Miert lehet az, hogy szereto kornyezet es normalis gyerekkor ellenere sem kotodok a csaladomhoz?

Figyelt kérdés
Nem tervezett gyerek voltam, de ennek sosem adtak hangot (vagy csak nem emlekszek ra). Mar kicsit idosebb vagyok, de amiota az eszemet tudom, nem erzem a kotodest.
2021. aug. 21. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Úgy, hogy mégsem szeretnek/szerettek.
2021. aug. 21. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Ennyiből nem lehet tudni semmit. Pszichológus segíthet kideríteni a miérteket.
2021. aug. 21. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Mennyi idős vagy? Kamaszkorban ez valamilyen szinten normàlis. Ez a levàlàs időszaka. Ha kamasznal idősebb vavy, akkor egyszerűen sikeres volt a kamaszkori levàlàs.

Ha csecsemőkorodban elszakìtottak az anyadtòl-sok kòrhazban ez sajnos a mai napig àltalànos gyakorlat-az is negatìvan ès tartòsan hathat a kötődèsre.

2021. aug. 21. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem ragaszkodom annyira a családomhoz, mint amennyire szerintem kéne. Anyum meg tesóm belsőleg ugyanolyanok, én meg apumra vagyok és ez a két kettes konkrétan egymás ellentéte, nem tudunk azonosulni anyum, meg tesóm gondolatmenetével.

Viszont a saját, választott családomhoz nagyon ragaszkodom!

2021. aug. 21. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy èrzelmileg nem voltak elèrhetők a szüleid.
2021. aug. 21. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha anyós vagy bébiszitter nevelt inkább az első éveidben, akkor lehet ezért nem kötődsz.
2021. aug. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!