Gyerekkorában volt vagy valakinek gyerekének komolyabb balesete ami kórházzal, sürgősségi ellátással végződött, de minden jól alakult? Mit csináltak a kórházban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 08:45
1/5 anonim válasza:
Még általános iskolában lelöktek egy nem magas ugrálóról. Olyan rosszul estem, hogy megrepedt a lépem. Azonnal megműtöttek. Gyorsan felépültem.
2/5 anonim válasza:
Tesómra rácsaptam az üvegbetétes ajtót, ő kézzel rátámasztva belökte az üveget..
Végighasította az alkarját, nekem a halántékomat vágta meg.
Nekem kitisztították, ragtapasszal összehúzzák bekötöztèk.
Tesómnak kitisztították összevarrták, volt amit kapcsoltak, volt olyan része, amit ragtapasszal húztak össze.
3/5 anonim válasza:
Férjem egy nyári táborban leesett valamilyen forgóhintáról, de úgy, hogy az álla beleakadt a hintába, miközben az még mozgásban volt.
A tokáját a bőrt gyakorlatilag visszahajlította a szájára. Mentő, műtétek és most az álla alatt van egy hosszú sebhely öltésnyomokkal. Már nem is emlékszik rá, csak az ijedségre meg hogy milyen menő volt, mert szirénázó mentő én utazhatott.
4/5 anonim válasza:
Én a patkanyfogoba nyúltam bele,100 as szögek voltak benne és atutotte a tenyeremet. Illetve az éles küszöb is felhasitotta a bokám,ahonnan visszahajlott egy darab hús. Keztoresek minden nyáron. Pedig nem is voltam rossz gyerek. Ezekre emlékszem.
5/5 anonim válasza:
kb 2,5 éves lehettem ráestem a küszöbre és felszakadt az állam. Összekapcsozták. Hiába voltam nagyon kicsi, emlékfoltok bőven vannak arról a napról. A heg megmaradt, de nem látszik, ha csak valaki nem tök alulról vizsgálgatja meg az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!