Mit gondoltok arról a nőről akinek már van egy lánya és a következő is az lenne, emiatt elvetetné?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 16:15
1/17 anonim válasza:
Nem ítélkezem senki felett, mert nekem is van mit sepregetni a házam körül. Ajánlom neked is ezt az eljárást.
2/17 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a tettét és annak okát soha ne mondja el a meglevő kislányának... különben lélekben őt is elveszíti és megtöri.
3/17 anonim válasza:
Magyarországon ez nem lehetséges, a második kislány szerencséjére.
4/17 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem lehet (itthon). 12. Hét előtt nem tudod meg a nemét, úgy tudom pont emiatt nem mondhatják el akkor sem ha látszik.
Egyébként az ő dolga, engem nem érdekel, hogy ki hogyan dönt.
5/17 anonim válasza:
Hát, én nem leszek álszent: undorítónak tartom.
6/17 anonim válasza:
Én is elítélném. Elvileg az abortusz azoknak van, akik nem terveztek gyereket és nem tudják (vagy nem akarják) megtartani, illetve ha beteg magzat.
De csak azért befejezni egy tervezett terhességet, mert nem fiú, Szerintem undorító.
Ráadásul 12. hétig maximum fizetős tesztekből derül ki a neme, uh-n nem mondják meg 100%.
7/17 anonim válasza:
Ez olyan, hogy más párok örülnének egy gyereknek, van aki meg válogatni akar...
8/17 anonim válasza:
6-os Fizetős teszten sem mondják meg 12. hét előtt.
9/17 anonim válasza:
Remélném,hogy többé nem eshet teherbe.
10/17 anonim válasza:
Kínában ez bevett szokás a születésszabályozás miatt. Bár ott nem csak a nő dönt az ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!