Mi a véleményed a Lia névről?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 16:19
11/16 anonim válasza:
Lányom Lia és nagyon hosszú a vezetéknevünk, nekem tetszik és jól is áll neki.
12/16 A kérdező kommentje:
És nem csúfolják miatta vagy valami? Ettől félek a leginkább ilyem téren
2021. aug. 18. 16:54
13/16 anonim válasza:
Nekünk hosszú a vezetéknevünk, igaz nem a kettőnké kötőjelezve csak a férjemé, de nem zavart hogy a keresztnév is hosszú. Nekem a rövid 3 betűs nevek nem jönnek be, becenévnek ok.
14/16 anonim válasza:
Miért csúfolnák és egyáltalán mivel? Inkább az a gond, hogy túl sokan adják, a Lili, Liliána, Lilien is sokszor Lia és ezek nagyon gyakori nevek.
15/16 anonim válasza:
Engem csúfoltak, nem a nevemmel hanem mással. Ha csúfolni akarják csúfolni fogják. Örülj ha csak a nevébe tudnak belekötni, nem a kinézetébe.
16/16 anonim válasza:
Emília, Amélia?
Liat csak 2.nevnek adnék szerintem ez nagyon rövid és olyan becenév hangzasu nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!