Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket is zavar valamelyik...

Titeket is zavar valamelyik ezekből?: ha valaki terhes és azt mondja "pocaklakó" "babóca" Valaki,aki szájára ad csókot a gyerekének?

Figyelt kérdés
Nekem ezektől kiráz a hideg

2021. aug. 18. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A becézések nem zavarnak, bár kétségtelen, hogy van ami sérti a fülem de nem akadok rajta fenn, nem zavar tartósan.

A többesszám számomra is idegtépő. Bár időnként én is belecsúszom, de én inkább, úgy, hogy szólok neki, hogy gyere vacsorázzunk, pedig tudom, hogy én nem fogok enni. Ilyesmi szövegkörnyezetben előfordul, hogy úgy beszélek, mintha én is végezném az adott tevékenységet. De olyat sosem mondtam, hogy "6 hónaposak vagyunk" vagy "jön a fogunk".

A szájrapuszi néha besikerül, de sosem szándékosan. Mondjuk olyan volt már, hogy a fiam szándékosan adott a számra, de kicsi volt még és úgy örültem, hogy magától ad puszit, hogy nem akartam letörni azzal, hogy szólok neki, hogy ne oda. Most 3 éves és gondolom mivel én mindig az arcára, homlokára, feje tetejére adom a puszikat, így ő sem ad már a számra. De aki direkt szájon puszilja a gyerekét az nekem is nagyon fura.

Ismerek ilyen felnőttet... Az apa épp az oltár elé kísérte a lányát és mielőtt átadta a leendő férjnek szájon puszilták egymást. Ugyan szolid volt, nem az a cuppanós, alig értek egymáshoz de én majdnem lefordultam a székről annyira nem tudok ezzel azonosulni.

2021. aug. 19. 06:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Èn csak babámnak hívom, vagy kisfiamnak , ès növöget a hasam , fejlődik a babàm 😌👶☺️🥰
2021. dec. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!