Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-2 hetes babával kinek...

1-2 hetes babával kinek milyen a napi rutin?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tudom, ilyen pici babáknál nincs még rutin, de nagyon érdekelne, hogy kinél hogy néz ki 1 nap, mikor van a fürdetés, mikor ébred stb

1 hete szültem és úgy érzem nem találom a megfelelő rendet a napunkban főleg este. Nappal egész nap alszik, tényleg csak enni kel fel és szinte rögtön vissza is alszik

Este körül felkel, eszik majd jön újabb 3 óra alvás. 9kor kel vagy ha nem akkor mi ébresztjük a fürdetés miatt. De amint felkel azonnal eszik különben ordít.

Szóval fürdés előtt éves, aztán pancsi, aztán persze felébred, jön 1 óra nyűglődés aztán újabb evés majd nagy nehezen elalszik.

Éjszaka természetesen jóval többször ébred mint nappal, éjszaka 2 etetés közt ébren van sokszor 1-2 órát is, bezzeg nappal 5 percet is nehezen van ébren 😅

Leginkább az érdekelne hogy ki mikor fürdet pl? Nagyon későre hagynám azért ébred fel és azért éberebb este? Első baba és teljesen tanácstalan vagyok. Tápszeres ha ez esetleg számít valamit 😕Szeretném jól csinálni. Minden tanácsot szívesen fogadok.

2021. aug. 18. 05:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne ébresszétek fel, meg csak 2 hetes. Este 9-kor nagyon későn van a fürdetés, 6-7 körül nyugodtan fürdessétek meg. Fürdés után már legyen minden csendesebb, legyen félhomály,.... Meg fogja szokni, hogy este van. Nappal sem kell azért full világos szobában altatni, az is hülyeség.
2021. aug. 18. 05:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ahogy írtad még ne igazán számíts napi rutin kialakulására. Nálunk olyan 2-3 hónapos környékén alakult ki. Kezdetben 20:00-kor fürdettük a babát, de ez mindig kitolódott vagyis egyre gyötrelmesebb volt addig kitartani így lett belőle19:30 majd 19:00 és ezt mai napig tartjuk. A kilenc óra szerintem is késő, próbáljátok meg korábban!

Ne aggódj jól csinálod! Kitartást, jó babázást!

2021. aug. 18. 06:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a fiam 5 hetes de elejétől fogva 19 körül volt a fürdés. Mivel hasfajós, nálunk kevesebbet alszik napközben. Éjjel is változó. Van hogy fent van, van hogy csak enni kel. Lehet ez a meleg is bezabar ah alvasukba.
2021. aug. 18. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Mi is este 7-kor fürdettük, aztán jött az óraátállítás, akkor 6-kor. Azt vettem észre, hogy a fürdéstől felélénkült a lányom, így hiába volt álmos, a fürdés felébresztette. Aztán pedig nyűglődik. Próbáld meg délután mikor ébred enni akkor fürdetni, hogy este már csak enni keljen és ne ébreszd fel külön, te is nyűgös vagy, ha a legszebb álmodból vernek fel.
2021. aug. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!