1-2 hetes babával kinek milyen a napi rutin?
Sziasztok
Tudom, ilyen pici babáknál nincs még rutin, de nagyon érdekelne, hogy kinél hogy néz ki 1 nap, mikor van a fürdetés, mikor ébred stb
1 hete szültem és úgy érzem nem találom a megfelelő rendet a napunkban főleg este. Nappal egész nap alszik, tényleg csak enni kel fel és szinte rögtön vissza is alszik
Este körül felkel, eszik majd jön újabb 3 óra alvás. 9kor kel vagy ha nem akkor mi ébresztjük a fürdetés miatt. De amint felkel azonnal eszik különben ordít.
Szóval fürdés előtt éves, aztán pancsi, aztán persze felébred, jön 1 óra nyűglődés aztán újabb evés majd nagy nehezen elalszik.
Éjszaka természetesen jóval többször ébred mint nappal, éjszaka 2 etetés közt ébren van sokszor 1-2 órát is, bezzeg nappal 5 percet is nehezen van ébren 😅
Leginkább az érdekelne hogy ki mikor fürdet pl? Nagyon későre hagynám azért ébred fel és azért éberebb este? Első baba és teljesen tanácstalan vagyok. Tápszeres ha ez esetleg számít valamit 😕Szeretném jól csinálni. Minden tanácsot szívesen fogadok.
Szia! Ahogy írtad még ne igazán számíts napi rutin kialakulására. Nálunk olyan 2-3 hónapos környékén alakult ki. Kezdetben 20:00-kor fürdettük a babát, de ez mindig kitolódott vagyis egyre gyötrelmesebb volt addig kitartani így lett belőle19:30 majd 19:00 és ezt mai napig tartjuk. A kilenc óra szerintem is késő, próbáljátok meg korábban!
Ne aggódj jól csinálod! Kitartást, jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!