Az ilyen embernek valaha meg fog jonni a felelossegtudata?
Lassan egy eves a gyerekunk. De egyszeruen keptelen ra odafigyelni.
Multkor leesett az agyrol, mert annyira nyomta a telefont. Utana levo nap meg a foldre rakott narancslevet boritotta ki a gyerek a feher szonyegre az apja "felugyelete" alatt.
A gyerekkel minosegi idot nem tolt, mert mindig a masik kezebe ott a telefon. Ez a "lefoglalo" eszkoz is. Semmi jatek, csak a kepernyo.
Ha itthon is van, neki mindig akkor kell hirtelen valamit csinalnia, mikor nala van a gyerek mar kb 3 perce.
Persze masok elott megy az onfenyezes, hogy milyen szuper apuka, mennyit torodik a gyerekevel.
Mar nemegyszer kertem, mondtam, volt hogy mar kiabaltam, hogy azt a krva telefont tegye mar le es a gyerekkel foglalkozzon, ha mar annyira akarta. Ilyenkor meg en vagyok termeszetesen az idegbeteg. Kezdek ebbe szornyen beleunni.
A gyerek meg van halva az apjaert, menne hozza, az meg visit neki ket szot aztan ennyi volt a foglalkozas.
Nem fog változni, és noha ez már eső után köpönyeg, de ennek tényleg biztosan volt előjele. Sokan így cseszik el, hogy "á, majd biztosan megváltozik", de erre sosem lehet alapozni.
Ez nem lesz jobb, hidd el. Neked kell nyelni vagy továbblépni.
Nyilván látta előre, a hapsiból milyen apa lesz.
Ja nem.
Ez már csak akkor és ott derül ki. Mondani előre sok mindent lehet.
5-ös vagyok.
Ha valaki ennyire áradozik, akkor az már eleve gyanús. Azt ne mondd, hogy benned nem motoszkált valahol, hogy ennek a fele sem igaz.
Ez egy jel volt és biztos vagyok benne, hogy volt több is. Csak ugye egyszerűbb szemet hunyni felette és lesz ami lesz alapon belevágni egy ekkora projektbe.
#15: Milyenről? Arról, amit a kérdező csinál, hogy a pasiból kicsikarja a több gyerekkel töltött minőségi időt, amit a pasi nem akar. Nem azt mondtam, hogy helyes, hogy csak ennyire érdekli a gyerek, de ez van. Lehet ezt nap, nap után erőltetni, aztán kiírni a kérdést, hogy miért lépett le a csávó a kisgyerek mellől és miért gyűlöli az anyját. Eső után köpönyeg. Nincs jó megoldás, van akit nem érdekel annyira a gyerek, hogy órákon át vele gügyögjön minden nap. Ez van. Innen nincs jó megoldás már.
#26, egyfelől igazad van, másfelől a kérdező kérdezni jött. Lehet, hogy ha kapna olyan viszont-kérdéseket, hogy: "hé, te a gyereked születése óta töltesz minőségi időt a férjeddel? Vagy más témád sincs, csak hogy milyen színűt és hányat kakált, vagy az, hogy ma megint rád köpte a borsófőzeléket? Mert akkor ne csodálkozz, hogy a neten éli ki a felnőtt kommunikációs igényeit."
Esetleg tanács: figyu, mi hetente kétszer rásóztuk egy bébiszitterre a dedet, én pedig eljártam a páromnak Salome-táncát. Cserébe a hét többi napján az ujjam köré tudtam csavarni.
(OK, kissé degradáló azt állítani, hogy a pasi a farkánál fogva rángatható, de ha így működik a dolog, akkor ez van..)
Az nem segítség, hogy "fogadd el, és ne okádd a tüzet, mert a végén még lelép". Ne lépjen le, a megoldást kell megkeresni.
#28: Persze, ez szép és jó, de ha nem szereted a borsófőzeléket, nem fogsz többet enni azért, mert kaptál előtte oldalast.
Ez max rövid távon működik, ahogy te is írtad, faék leegyszerűsítve az embert.
Az én exem is odavolt meg vissza, hogy lánya születik. Közben meg összehozott az előző nőjével is egy fiút is.Eredmény:azóta is leszarja mindkét gyereket.
És de, voltak előjelek, amiket én szartam le mondván, biztos megváltozik. Ja, lfszt változott. Nálatok is volt jele, csak te is pontosan ugyanúgy szartál rá, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!