Az ilyen embernek valaha meg fog jonni a felelossegtudata?
Lassan egy eves a gyerekunk. De egyszeruen keptelen ra odafigyelni.
Multkor leesett az agyrol, mert annyira nyomta a telefont. Utana levo nap meg a foldre rakott narancslevet boritotta ki a gyerek a feher szonyegre az apja "felugyelete" alatt.
A gyerekkel minosegi idot nem tolt, mert mindig a masik kezebe ott a telefon. Ez a "lefoglalo" eszkoz is. Semmi jatek, csak a kepernyo.
Ha itthon is van, neki mindig akkor kell hirtelen valamit csinalnia, mikor nala van a gyerek mar kb 3 perce.
Persze masok elott megy az onfenyezes, hogy milyen szuper apuka, mennyit torodik a gyerekevel.
Mar nemegyszer kertem, mondtam, volt hogy mar kiabaltam, hogy azt a krva telefont tegye mar le es a gyerekkel foglalkozzon, ha mar annyira akarta. Ilyenkor meg en vagyok termeszetesen az idegbeteg. Kezdek ebbe szornyen beleunni.
A gyerek meg van halva az apjaert, menne hozza, az meg visit neki ket szot aztan ennyi volt a foglalkozas.
#11 Megbeszélés az egyetlen olyan megoldás ami előre visz. Hogy gáz a viselkedés? Az! Mindegyik dedós viselkedés forma gáz. Nő ott ordibál egy kiömlött narancslé mellett az is gáz egy felnőtt embertől. Megoldás? Meg kell beszélni! Kifogást ezret tudok mindenre is. Az is elég dedósnak tartom hogy ara gondoltál hogy a másiknak arra kéne gondolnia hogy.... ne a szomszéddal beszélje meg a problémáinkat tipikus esete. Nem felpofoztam a páromat hanem leültem vele megbeszélni.
Itt meg telefon függő az apa, és szép szóval le tud jönni a szerről. Ordibálva max a problémát lehet mérgesíteni. Persze pillanatnyi feszültséglevezetésre alkalmas.
Lehet nem sikerül, de ha nem lesz megpróbálva akkor sikerülni sem fog. Így működik.
Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció.
Értem, jogos a probléma, de megoldás nem az ha elválnak az első pillanatban. Közös gyerek, közös felelősség. Közös probléma, közös megoldás. Ha a nő ezt a pasit választotta akkor bizony most kutya kötelessége neki is.
#13, milyen presszióról beszélsz? Arról, hogy miközben a nő ugrál, hogy legyen vacsora és másnapra tiszta ruha, a kedves apuka ne azt a szart nyomogassa, hanem figyeljen a gyerekére..?
És ha szólni merészel, akkor ő a hisztérika, a házisárkány, a "biztosan menstruál, azért ilyen hülye" nőszemély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!