Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekes, hogy ha egy férfi...

Érdekes, hogy ha egy férfi elhagyja a gyermekét összehasonlíthatatlanul kevésbé botrányos mint ha egy nő hagyja el, miért?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 23:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Akkor mondj ra egy okot, ha van! Hallgatlak.
2021. szept. 10. 09:40
 32/36 anonim ***** válasza:
39%
Én miért mondjak okot? Nekik van okuk, nem nekem. Te nem látsz bele mások életébe, meg senki. Nem tudhatod, hogy egy családban mi zajlik a zárt ajtók mögött. Váláskor meg még körülményesebb minden. Ezerféle módon alakulhat egy válás.
2021. szept. 10. 12:22
 33/36 anonim ***** válasza:

Hogyha valakinek olyan rosszak az anyagi korulmenyei hogy pl utcara kerul es ideiglenesen neveloszulonel helyezi el a gyermekeit, es mindent megtesz hogy minel elobb visszakapja oket, az az en szememben nem minosul "elhagyasnak". En arrol beszelek mikor valaki se szo se beszed lelep a gyereke mellol es orokre eltunik az eletebol. (a korhazi inkubatorba helyezett babak nem ugyanez a kategoria)

Erre szerintem nincs mentseg, es nagyon remelem h ebben egyet fogunk erteni.

2021. szept. 10. 18:59
 34/36 anonim ***** válasza:
Pl ha a pasi nem akart gyereket de egy nő úgy döntött hogy még is lesz
2021. szept. 10. 19:45
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
#33 mentség nincs ugyan rá ez valóigaz, viszont az ő döntése, még mindig azt mondom nincs senkinek köze hozzá, valamiért biztosan úgy döntött, olyan nincs, hogy se szó se beszéd lelép, oka mindennek van. A gyerek pedig úgy is fel fog nőni, engem 6 éves korom óta egyedül nevelt anyám, mégis felnőttem, dolgozom és tisztességes életet élek.
2021. szept. 10. 20:14
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha egy apa lep le azt konnyebb feldolgozni.. de azt is nagyon nehez..
2021. szept. 10. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!