Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel jár jobban egy férfi:...

Mivel jár jobban egy férfi: ha fia születik vagy ha lánya?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 08:49
A kérdező szavazást indított:
Ha fiú.
Ha lány.
16 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen kérdés felmerül akkor az a jobb ha egyik sem.
2021. máj. 22. 08:53
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Erre nincs válasz. Illetve az, hogy ez nemtől független.
2021. máj. 22. 08:53
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem igy 2021-ben halal mindegy mar. A lannyal is lehet fius programokat szervezni, vele is focizhatsz a kertben, vagy eppen te kapcsolodsz be a lanyos programokba, nem kell sztereotipiakban gondolkodni, mind a ketto nem csinalhat barmit.

Azt sem gondolom, ha lanyod lenne, jobban kell majd aggodni erte, egy fiut is ugyanugy leutnek, kirabolnak, stb.

Szerintem akarmelyikkel jol jar az ember.

2021. máj. 22. 08:58
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha mondjuk az a bizonyos férfi megmásíthatatlanul eldöntötte, hogy a gyerekének mindenképpen a Miklós nevet fogja adni, akkor jobban jár, ha a gyerkőc fiú lesz.
2021. máj. 22. 09:00
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

Mivel a lányok általában jobban kötődnek a családjukhoz felnőttként - vagy ez legalábbis másképp, szorosabb kontaktusban születik meg -, ezért tulajdonképpen mindenki jobban jár, ha lánya születik.

Ismétlem, mielőtt belekötnek, hogy általában, vannak nyilván kivételek és ez a normális családokra vonatkozik. Nem véletlen, hogy a gyakorin is csak olyan problémák vannak, hogy a feleség csak a saját szüleit látogatja és az anyós/após sosem kaphat ugyanannyit az unokából. Ha fiad lesz, sajna felnőttként kevésbé lesz szoros a kapcsolat, mint a lányoddal lenne és a menyed valószínűleg csak másodlagos nagyszülőként fog rád tekinteni, ergo nem vehetsz majd annyira részt az unokáid életében.

2021. máj. 22. 09:00
 6/23 anonim ***** válasza:
65%

A gyakori népe szerint a lány jobb, mert minden lánynak "apuci pici hercegnőjének" kellene lennie, meg jobban kötődnek az apjukhoz, ami nem igaz. Egy olyan apához sose fognak kötődni, aki nem foglalkozik velük, max játszik velük meg néha elviszi fagyizni, stb.

Szerintem a fiúval jobb.

2021. máj. 22. 09:04
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Én hiába születtem lánynak, apám az öcsémet szerette jobban. Nem tartjuk a kapcsolatot.
2021. máj. 22. 09:21
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Először talán azt kéne definiálni, hogy mit takar a jobban járás. Mit szeretne? Mire számít? Meg hogy egyáltalán, ki az a férfi. Nincs olyan, hogy "egy férfi", mivel nem egyformák az emberek. És amúgy ez áll a gyerekekre is. Csak mert valamilyen nemű egy gyerek, még nem lehet tudni, hogy milyen lesz a személyisége.
2021. máj. 22. 09:26
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
szerintem ha lánya.
2021. máj. 22. 09:38
 10/23 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a legjobb, ha ez is és az is születik. :)

Egyébként genetikailag többet ad át magából ha fia születik.

Erdekes szempont hogy ma elvileg a gyerekek fele egyszulos családban nevelkedik, jellemzően az anyával. Szerintem ez kedvezőtlenebb egy fiú gyereknek,mint egy lánynak.

2021. máj. 22. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!