Mivel jár jobban egy férfi: ha fia születik vagy ha lánya?
Párom lányos lett volna inkább... De mivel már volt 2 kislányom mikor megismerkedtünk, ezért inkább fiút szeretett volna, velem együtt :)
Teljesült a vágyunk, mert kisfiú van a pocakban 😊
#18 és #20: onnan, hogy mindketten mondták, hogy nemigen kommunikáltak egymással az olyan dolgokon kívül, mint kaja, ki hozza-viszi a gyereket, hova megyünk nyaralni, mit csinálunk karácsonykor meg ilyesmik. Mindketten erre a kommunikáció hiányra fogták azt, hogy kihűlt a házasságuk, de ezt apám annyira nem vette észre, mert neki jó és kényelmes volt így plusz anya nagyon jól megjátszotta, hogy még szereti
#19 Úgy jön ide ez a sztori, hogy az egyik válaszolót nagyon felpontozta mindenki, aki azt írta, fiús anyaként csak másodlagos nagyszülő lehetsz, a fiadat és a menyedet ritkábban látod, mint a lányodat és a vejedet. Erre szerettem volna rácáfolni a sztorimmal, hogy nem minden családban teljesül, hogy az anyai nagyszülő látja többet az unokát, mert inkább vinném egy stabil, szerető közegbe, mint kétfelé az ilyen "újszerelmes" szüleimhez. Persze nem utálom őket, de valahogy kellemetlenül érzem magam a szituációik miatt.
Le leszek pontozva, meg leszek kövezve, de leírom: fiúval jobban jártam. Azt nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én jobban jártam a fiammal, mint a lányommal.
De itt nyilván a gyakori népe szerint egy férfinek az tesz jót, hogyha elfiusíthatja a lányát, és párás szemmel eszi a kislánya végtermékét, mert ő "apuci pici hejcegnője az ejső és egyetjen, aki a legszebb és a leggyönyöjűbb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!