Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekes, hogy ha egy férfi...

Érdekes, hogy ha egy férfi elhagyja a gyermekét összehasonlíthatatlanul kevésbé botrányos mint ha egy nő hagyja el, miért?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 23:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
Már hogyne lenne választása a férfinek, ha nem kell gyerek védekezik, tudja a következményt. Csak az persze a nő problémája, aztán ha mégis megtartja, akkor még ő a szemét, hogy neki nincs választási lehetősége. Eléggé nagy a kettős mérce ilyen szempontból. Mindkét félnek ugyanakkora felelőssége van, legalábbis kellene legyen, és ugyanolyan botrányos.
2021. aug. 17. 07:19
 12/36 anonim ***** válasza:
3%
11es hagyjuk már ezt,akkor tiltsuk meg az abortuszt is, mert a nő is tud védekezni,ha nem sikerül így járt
2021. aug. 17. 07:24
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
6-os: Miért lenne ez a normális? Hogy 11:10-kor még nem vagyok anya, 11:12-kor a pozitív tesztnél meg már annak kéne éreznem magam instant? Mitől? 2 festékcsíktól? Az ilyen és ehhez hasonló irreális elvárások miatt érzi a nők jelentős része szar anyának magát már a terhessége alatt akár, mert sehol a nagy őőőőserő meg szuperanya érzések, meg habos giccsfelhő, amiről mindenki áradozik. Lószart! Őszintének kéne végre lenni egymáshoz és magunkhoz is, és ha valaki azt mondja, hogy évek kellettek a kötődés kialakulásához és az anyaság érzésének megszületéséhez, akkor nem kell abnormálisnak nevezni! Ahogy az apaság érzése is kialakulhat már a baba születése előtt, mert ez sem extrém. Mindenkinek más a tempója és más az élete. És ha apa elmegy, legalább akkora törés a gyereknek, mintha anya elmegy. Csak az egyiket elfogadja a társasdalom egy kisebb morgás keretében, míg a másikat megkövezi, mert hát az anya nem akarhat mást mint anya lenni.
2021. aug. 17. 09:33
 14/36 anonim ***** válasza:
9%

11es te nem hallottal még olyanról hogy a nő direkt kilukasztja az óvszert?

Bár tudjuk a szent nők nem tesznek ilyet🤣🤣

2021. aug. 17. 09:49
 15/36 anonim ***** válasza:
40%

Nő vagyok és legalább 3 sztorim van ahol a pasi átlett verve, x hónapos kapcsolat a csaj azt hazudta hogy tablettát szed majd miután kiderült hogy terhes az is kiderült hogy ő az ismerősömet már rég kiszemelte hogy majd ő lesz a nagy Ő ( meg lehúzza)

Sztori 2: csajszika fiatal anyuka akar lenni úgyhogy kilyukasztgatta a gumit😃 persze a pasi volt a szemet amiért nem kell neki a gyerek🤣

Szóval kedves női társaim hagyjuk ezt a pasi a szemet dolgot mert kis millió nő képes BÁRMIRE hogy teherbe essen és hogy tönkretegyenek 2 életet is meg lehúzza a pasiját

2021. aug. 17. 11:20
 16/36 anonim ***** válasza:
76%
Az hagyján,én olyat is tudok ahol a csaj mással csináltatta fel magát,mert a pasi nem akart gyereket és szemét módon gumit huzott. Majd azt mondta hogy hát biztos baleset történt. Majd 3 hónaposan közölte a férjével hogy terhes,elvetetni már nem lehet. Persze az ilyen szitukban is elvárják a nők hogy a pasi vállalja a felelősséget, mert ő egyedül úgy döntött gyereket akar. Vagy ugye van olyan nem egy ahol a nő azt hazudja gyógyszert szed,majd "elfelejti" bevenni
2021. aug. 17. 11:28
 17/36 anonim ***** válasza:
55%
Bevallom őszintén, az egész terhességet utáltam. Nem akartam a gyereket, megbantam. Nagyon rossz érzés volt ez az egész, mert azt gondoltam, hogy tökéletes anya leszek, és így biztosan nem sikerül, ha így indulunk neki. Úgy éreztem, hogy rossz időben érkezett. A születése utáni harmadik napon estünk csak szerelembe, ami azóta is tart. ❤️
2021. aug. 17. 13:31
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

6 vagyok nem elvárás ezt valaki érzi vagy nem, én igen, de biztos van akinek idő, meg olyan is van aki rájön, hogy elb.. ta, nem ezt akarta.

De én aki így érzek nehezen tudok azonosulni azzal aki nem így érez,de elfogadom és tudom, hogy mindenki más.

2021. aug. 17. 14:12
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
13-as, de igen, krvara abnormalis ha valakinek evek kellenek ahhoz hogy megszeresse a gyereket vagy kotodjon hozza. Jo, nem a lepisilt teszttol, de mondjuk attol a perctol mikor a korhazban megfogod, veled van, normalis no akiben van anyai oszton mar kotodik a gyerekehez. Es tudom hogy divat mostanaban mindent szigoruan 50-50% elosztani, nehogy valamiert esetleg tobb felelosseget kelljen vallalni mint az ellenkezo nem, de egy anya fontosabb egy csecsemo eleteben mint egy apa. Akinek ez faj, kosse be🤷🏽‍♀️
2021. aug. 17. 21:23
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
Szégyen hogy ilyen 2021ben vannak nők akik ennyire lenézik a női nemet a saját neműnket hogy mi csak ezek vagyunk ez a dolgunk bla bla hát dugd fel magadnak
2021. aug. 17. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!