Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hónapban mennyit költöttök...

Egy hónapban mennyit költöttök gyerekruhára? (Nem használtra gondolok, hanem újra)

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Nem minden hónapban veszünk ruhát. Utoljára júniusban vettünk a nyaralás előtt. Akkor 40 volt 2 gyerekre. Fürdőruhák, vizicipő, uv szűrős ruházat, pólók, kalap, egyberuha... nem az összes ruha, hanem csak frissítés.

Az őszi több lesz. Eddig a benti cipőt vettem meg, 10/gyerek. Amit most hordanak szandált, az határeset. Tavaly a nagynak jó volt még a nyár közepén vett, azt vittem bentinek megtisztítva.

Kell majd kabát, esőruha, őszi cipő. Tippem szerint lesz minimum 40-40.

2021. aug. 15. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Mégis miért lettem lepontozva? Mert nem a kínaiba vagy a városi piacon veszem 300 forintért a ruhákat?
2021. aug. 15. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Engem is szerintem azért pontoztak le, mert irigylik a budapesti kiárusításos minőségi ruhák árát.. Igen, ez van, a gyerek tele van zarás holmival meg h&m holmival, amikor DARABJA 1000 ft alatt van nadrágnak, pólónak, hosszúujjúnak, FARMERNEK! Sőt kapaszkodjatok meg, 990ftért is van új bőrszandija, meg 4000ért BŐRCSIZMÁJA, szintén vadi új, meg DDstep cipője 1990ért, meg geoxa 2990ért IS, mellé még skechers 4500ért(világít is). Én tudom, hol kell vásárolni újonnan, olcsón, akkor is, ha lepontoztok és megveszitek ugyanazt 3x annyiért. És nem baba ruhák, előtte még olcsóbb volt!
2021. aug. 15. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Mindeközben a bolygónk fulladozik a rengeteg felesleges szeméttől… 😢
2021. aug. 15. 16:22
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Havonta 40 minimum átlagba.
2021. aug. 15. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
16%

"Mindeközben a bolygónk fulladozik a rengeteg felesleges szeméttől… 😢"

Hagyjuk már ezt az álszenteskedést! Te se ételhordozóba rakod a kakóscsigát, amíg kisétálsz a boltból, hanem nylonba.

Amúgy meg miért fáj neked, hogy meg tudom neki venni az újat és nem sajnálom a pénzt?

Ahhoz, hogy legyen használt ruha, ahhoz meg kell venni az új ruhákat is, nem lehet a 100 éves cuccokat ráadni a gyerekre. A kinőtt ruhákat odaadjuk másnak, nem kidobom.

2021. aug. 15. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

"Hagyjuk már ezt az álszenteskedést! Te se ételhordozóba rakod a kakóscsigát, amíg kisétálsz a boltból, hanem nylonba."

Nem az a válaszoló vagyok, akinek írtál, de nevetséges, hogy a kifogásokat keresed felelősségvállalás helyett. Tényleg nem ételhordóba tesszük, de nem is nejlonba, hanem újraszalvétába, ami pont erre való. Egyszer megveszed és évekig használod. Azt hiszen, mindenki úgy fosik a gyereke jövőjére, mint te?

"Amúgy meg miért fáj neked, hogy meg tudom neki venni az újat és nem sajnálom a pénzt?"

Ez a szöveg még nem uncsi még? Tök gazdag emberek is járnak turiba. Nem csak az vesz használt ruhát, aki rászorul.

"Ahhoz, hogy legyen használt ruha, ahhoz meg kell venni az új ruhákat is"

Így van, de újakat ráérnénk akkor venni, ha az összes használt elfogyott. Na vajon hány év lenne, mire a több millió darab jelenleg meglévő gyerekruha elfogyna a világon és tényleg kellene az új?

2021. aug. 15. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
De fogd fel, hogy nem mindenkinek megfelelő a használt ruha! Te vegyél használtat a gyerekednek, engem nem érdekel. Én meg újat veszek.
2021. aug. 15. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

Akkor veszek, ha kell, nem havi rendszeres tevékenység nálunk a ruhavasarlas. Június óta ha jól emlékszem, csak egy fürdőgatyát, meg két pár papucsot vettem, nem kellett más. Nem tudom már, mennyi volt.

De már most látom előre, hogy a kicsinek idén tuti nem veszek télikabátot, van három is a szekrényben, ami pont jó lesz rá, és nagyon jól néz ki mindhárom. Mi a munkahelyemen mindig bevisszuk, amit a gyerekeink kinottek, és akinek jó, az elviszi. Ezek pl 2-3 alkalommal hordott kabátok, hülye lennék másikat venni.

2021. aug. 16. 01:56
 20/20 anonim ***** válasza:
74%
Az én kakaóscsigám papírtasakban van, a legtöbb helyen abban árulják..
2021. aug. 16. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!