Aludhatott veletek a gyerkőc, ha még kiskamasz korban is akart?
Fiam most 11 éves. Kb másfél éve már nem igazán aludt velem, korábban is csak úgy, hogy néha átbújt mellém éjszaka. Viszont közel egy éve elváltunk, elköltöztünk. Most ketten élünk, ő meg én. Párkapcsolatom van. Apja vele sajnos nem igazán tartja a kapcsolatot.
Mióta az új helyen lakunk, minden este velem akar aludni, automatikusan oda fekszik az ágyamba. Sőt, noszogat, hogy menjek már, mikor fekszünk le. Egyrészt megértem, hogy biztonságérzet kell neki, igyekszem ezt minden téren biztosítani. Másrészt örülnék, ha a szobájában aludna. Mondtam neki, hogy este ne várjon rám, ne noszogasson, ő nem a férjem, ne viselkedjen úgy. Meg beszélni is próbáltam vele, hogy talán nagy már ahhoz, hogy anyával aludjon. Kamaszodik, látszólag is beindultak a hormonjai.
Olyankor megsértődik, elmegy a szobájába, de negyed óra múlva megint ott van. Keményen megtiltani meg nincs szívem, hogy ne jöjjön át. Félni nem fél. Ha dolgozom, gond nélkül otthon van egyedül, éjszaka is. Sajnos csak így tudjuk megoldani, dolgoznom kell.
Legyek még türelemmel? Vagy káros neki is, ha most a leválást nem erőltetem? Nem tudom, mivel teszek jót mindkettőnknek. Tudtok erre valami tanácsot adni? Köszönöm előre is!
Nálam ez 2 eves korig fért bele...
Nem az nem.. 11evesen meg kellene hogy értse
Az meg hogy éjjelre egyedülhagyod... 👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!