Mi a véleményetek a Mara névről?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekesnek, és különlegesnek találom. Tudnátok esetleg ilyen rövidebb neveket mondani?2021. aug. 13. 08:51
11/24 anonim válasza:
Én adtam volna, de a férjem leszavazta bár szerintem ő se tudja miért.
Szerintem ez abszolút nem az az erőltetett és extra különleges név mint pl. a Norina, Nerina, Narina, Larina.
12/24 anonim válasza:
Felénk ez a Mária "falusi" beceneve, kb. olyan, mint a Maris...
13/24 anonim válasza:
Én egy Máriát se ismerek akit Marának becéznének, Marika, Marcsi, Marcsa, Marica, Mici, Mari, Maris fordulnak elő.
Én azt hittem a Mara inkább a Márta vagy Tamara becézése. Ne kérdezd miért 😂🤦🏻♀️
14/24 anonim válasza:
Nekem a démonos film jut egyből eszembe róla, kiráz tőle a hideg, nem adnám.
15/24 anonim válasza:
Egy nagyon kedves idős munkatársamat becéztük így, Mària volt.
( akkor 75 volt.. most 85-6 éves)
Szerintem anyakönyvezni nem jó, becenévnek szuper
16/24 anonim válasza:
Nekem olyan rideg és komoly névnek hat.
Hasonló rövid, de szerintem szép nevek: Nóra, Lilla, Rita, Réka, Léna, Lili, Kíra
18/24 anonim válasza:
Nekem se tetszik a név. Akkor már inkább Mira, az picit szebb név.
19/24 anonim válasza:
a Mira sokkal szebb számomra, mint a Mara.
20/24 anonim válasza:
Talán becenévnek elmegy, de nem igazi névnek. Nekem a Kinga a kedvenc nevem, de jó a Noémi is, ha rövidet akarsz, akkor a Nóra, Dóra, ezeket én azért nem szeretem, mert össze lehet téveszteni. De jó név az Anna is, az is rövid. Az Anka, az Alma is női név. A Csenge is szép név, a Kincső. De itt egy lista a google-ból: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!