Elfogadnátok más babakocsiját, babakádját, gyerekének kinőtt ruháit ingyen?
29
Gondolom te is kizárólag turkálóból öltözködsz ha már ekkora ökonáci vsgy.
31, így van, kifejezetten szeretek turkálózni ;)
És sok egyéb dolgot is használtan veszek, és nem, nem érzem magam "ökonácinak" azért, mert fontosabb számomra a gyerekem jövőképe, mint a finnyásságom.
"Ha a te a saját gyerekednek a használt cuccot tartod megfelelőnek, az a te dolgod."
Te úgy érzed, hogy az a ruha, amit a kisbabád 2-3 héten keresztül hord, még mosás után is egy undorító, hányadék gusztustalan kapcarongy, mert érintkezett a babád testével és csak alacsonyabb szinteken élő csóróknak való?
Tulajdonképpen történt bármi azzal a ruhàval, amit a kisbabád felvett mondjuk 5 alkalommal? Változott rajta valami?
Elég fura, hogy így gondolsz egy kisbaba ruháira. Azt meg nem is értem, hogy sikerült a pénzzel összefüggésbe hozni a dolgot, még milliomosok is fogadnak el használt cuccot másoktól.
31.
Egy felnőtt, akár évekig is használ egy ruhát, mert nem növi ki, vigyáz rá stb.
Én vettem sok újat és kaptam is. Babakocsit, kiságyat stb. Sógornőm áthozta, nem kértem, de nem bánom, én sem tudtam volna jobbat venni.
Volt itt egy kérdés korábban a pelenka tortáról. Ott a többség (nem az értelmes fajtából) azon volt kiakadva, hogy ő biztos rá nem adja azt a pelenkát a gyerekre amit más , saját rokon, munkatárs vagy barátnő tiszta kézzel a KÜLSEJÉT megfogva feltekert, becsomagolt, mert az milyen ordenáré igénytelen és undorító.
Több gyerek lehányt, összekakált ruháit (nem érdekel hogy kimosod, kifőzöd, mivel az se érdekelt senkit hogy a másik tiszta kézzel nyúl olyanhoz ami a gyerekkel közvetlen nem is érintkezik) kifeküdt matracát, ágyát, babakocsiját elfogadni, használni es örülni neki mer’ ingyé’ van az oké 😂😂
Nektek nem fura?
És szerintem az itt válaszolók nagy többsége ugyanaz a 10-20 ember. Egyszer jó, egyszer nem?
Miért lenne a kapott cucc egyúttal retkes,kifeküdt,elhasznált,tönkrement?
Ki beszélt itt arról,hogy bárki lomokban növelné fel a gyerekét?
B*szottul keveritek a szezont a fazonnal.
Azért,mert volt egy ruha egy gyereken az még nem mérő szar és hányás.Vagy a tiétek igen? Mert ott akkor nagyon nagy gáz van,mosógépen,jobb peluson és több törődésen kellene gondolkozni ilyen hülyeségek helyett.Rég rossz,ha egy gyereken annyit van egy pelus/olyan rossz minőségű,hogy még a ruhája is sz*ros tőle.Ha lesz is valami vállalhatatlanul koszos,vagy nem tudod kimosni belőle a foltot nem adod tovább és kész.
De a párszor viselt,szinte új ruhákat simán tovább lehet adni/kapni,ha tetszik is,mi baja lenne belőle a gyereknek? Semmi.Annyival is több választék van rá,egy csecsemőt napi 5x is átöltöztetsz kb,ha refluxos többször is.
Ágy? Nekem még egy karc sem volt a fiam kiságyán úgy ajándékoztam tovább.
Babakocsi? Szintén.Úgy is kaptam az elsőt,mind a 3-at használható állapotban adtam tovább miután biztos voltam benne,hogy 3.gyerek nem lesz.Volt rajta nehol használatból eredő sérülés,igen.De nem volt egyáltalán olyan állapotban,hogy ne lehessen vele megjelenni valahol,4 évvel később is nagyon szép volt a kocsim.Igaz,mosni kellett egyszer a huzatot,mert fagyis lett,és? Tisztán adtam tovább,micsoda lomot adtam mert ki mertem mosni..
A lom lomtalanításkor kimegy.A még használható dolgokat el szokás ajándékozni vagy adni had használja az aki tudja és akarja is..
29!
Remélem te csak és kizárólag használt ruhát hordasz, nem használsz elektronikai cikket, biciklivel vagy gyalog közlekedsz és vegán vagy.
"Te úgy érzed, hogy az a ruha, amit a kisbabád 2-3 héten keresztül hord, még mosás után is egy undorító, hányadék gusztustalan kapcarongy, mert érintkezett a babád testével és csak alacsonyabb szinteken élő csóróknak való?"
Kerleknidezd nekem, de pontosan, hogy mégis melyik kommentekben írtam ilyet. Hja, hogy nem írtam. Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!