Elfogadnád ezt az ingyen pizzát?
Nekem fura, hogy ha rendszeresen problemad van egy konyha termekevel ... akkor minek rendelsz onnan es miert kezdesz el reklamalni?
Vendeglatasban egy ertelmes reklamacio van: ne menj tobbet meg a kornyekukre sem! Miert rendelsz meg, ha rossz elmenyed volt korabban? Ez hulyeseg!
Multkor a lepcsohazban osszefutottam egy kajafutarral ... ugy megijedt a kutyamtol, hogy eldobta a kajat ami szetcsattant a kovon ... upsz mondta! :) ... en meg csak annyit: "ne aggodj, en nem lattam semmit" :D ... erre visszasoport mindent a dobozba a foldrol es mar ment is kivinni a rendelest. :)))
Szova en nem nagyon szoktam rendelni, mert a lavakovon sutott pizzat kedvelem es nem a lepcsohazi korol felszedettet :DDD
Hogy képzelitek?:
- Te figyi Pityu, ideszólt a csávó, az a törzsvendég, akinek a múltor lemaradt a rukkola a pizzájáról, és ígértünk neki egy ajándék pizzát, hogy akkor most kér egy négy sajtost, úgyhogy rendesen köpködd meg neki!
- Jajj főnök, ezt nem kellett volna mondanod, persze, hogy megköpködöm!
- Akkor jó, ha kész szólj, megköpködöm én is!
Ez nem így megy szerencsére, nagyon hamar kivetné őket a szakma. Én 20 évet dolgoztam konyhákon, de ilyen kajába beleköpködést egyszer sem láttam.
Kérd ki az ingyen pizzát, ezzel úgy adsz nekik még egy esélyt, hogy legalább nem kerül pénzedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!