Elfogadnád ezt az ingyen pizzát?
7es felesleges trollkodsz a KAMU torteneteddel, ilyet biztosan SOHA nem tenne egy futar aem, mert az allasaba is kerulhet. Egy visszakotort kajan messzirol latszok, hogy vissza van kotorva, nem csak a tetejerol esett le 2 szem sultkrupmli pedaul.
Raadasul legtobb lepcsohaz mar kameras, szoval.
Ne itt ontsd magadbol a f.szsagokat.
Kerdezo:
Nyugodtan fogadd el a pizzat, es egy csopp lelkiismeret furdalasod se legyen! Ez a dolguk, ezert fizetsz nekik.
De ha ilyen xarok, hogy allandoan gond van inkabb ne rendelj toluk.
A 11-es sem írta azt, hogy a válaszoló szerint pizzát kotort vissza a futár, sőt.
Én vendéglátóban sosem dolgoztam, viszont még egyetem előtt dolgoztam nyári gyakorlaton közértben, még a kilencvenes években. Ott aztán voltak dolgok. Egy példa, jöttünk fel felvonóval a raktárból, egyik raktáros csávó azt mondja: "Hát nekem pisálnom kell!". Elővette a miniatűr méretű szervét, és lehugyozta a liftakna falát (elhúzós-rácsos lift volt). Remélem magára ismer ez az állat, ha még él egyáltalán, és remélem, hogy nekem ez volt az egyik olyan mozzanat, ami után úgy döntöttem, hogy én nem akarok ebben dolgozni, és húztam az egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!