Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Elfogadnád ezt az ingyen pizzát?

Elfogadnád ezt az ingyen pizzát?

Figyelt kérdés
Ahonnan pizzát szoktam rendelni, az utolsó 4-5 alkalommal mindig elbaltázott valamit a rendelésen, nem azt kaptam, amit kértem. Legutóbb végül szóltam emiatt, visszaírták, hogy jelentkeznek. Két hét múlva végül én kérdeztem rá, hogy lesz-e valami, felajánlottak egy díjmentes pizzát. Csak attól tartok, nehogy extra feltétes legyen, ismerve a vendéglátóipar határtalan kedvességét és szeretetét a vendégek iránt, főleg ha még szólni is merészel, hogy nem azt kapta, amiért fizetett.
2021. júl. 20. 10:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

7es felesleges trollkodsz a KAMU torteneteddel, ilyet biztosan SOHA nem tenne egy futar aem, mert az allasaba is kerulhet. Egy visszakotort kajan messzirol latszok, hogy vissza van kotorva, nem csak a tetejerol esett le 2 szem sultkrupmli pedaul.

Raadasul legtobb lepcsohaz mar kameras, szoval.

Ne itt ontsd magadbol a f.szsagokat.

Kerdezo:

Nyugodtan fogadd el a pizzat, es egy csopp lelkiismeret furdalasod se legyen! Ez a dolguk, ezert fizetsz nekik.

De ha ilyen xarok, hogy allandoan gond van inkabb ne rendelj toluk.

2021. júl. 20. 12:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Valaki beírta hogy mi lehet az indokom, jó irányba kapizsgált, de törölték. Sajnos nem nagyon van választék. Ezen a pizzáson kívül még egy van, így maradnak ők. Csak hát náluk drágább egy kicsivel, és csak 30cm a pizza.
2021. júl. 20. 12:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Mármint marad a másik, ahol kisebb a pizza.
2021. júl. 20. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
11. A válaszoló nem írta higy a torténeten szereplő étel pizza lett volna.
2021. júl. 20. 15:19
 15/18 A kérdező kommentje:

A 11-es sem írta azt, hogy a válaszoló szerint pizzát kotort vissza a futár, sőt.

Én vendéglátóban sosem dolgoztam, viszont még egyetem előtt dolgoztam nyári gyakorlaton közértben, még a kilencvenes években. Ott aztán voltak dolgok. Egy példa, jöttünk fel felvonóval a raktárból, egyik raktáros csávó azt mondja: "Hát nekem pisálnom kell!". Elővette a miniatűr méretű szervét, és lehugyozta a liftakna falát (elhúzós-rácsos lift volt). Remélem magára ismer ez az állat, ha még él egyáltalán, és remélem, hogy nekem ez volt az egyik olyan mozzanat, ami után úgy döntöttem, hogy én nem akarok ebben dolgozni, és húztam az egyetemre.

2021. júl. 20. 15:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Na és kit érdekel, hogy te mit hiszel, mikor helyesen sem tudsz írni, magyarul. Egyébként is, hány éves vagy, elmúltál már 16, hogy itt lehess az oldalon?
2021. júl. 21. 07:53
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Bennem fel se merülne, hogy ne fogadjam el.
2021. júl. 21. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem
2021. júl. 24. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!