Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felkeltek órákkal korábban,...

Felkeltek órákkal korábban, mint a gyerek, hogy elvégezzétek a dolgotokat?

Figyelt kérdés
Az én gyerekeim kb 7-8-kor ébrednek és, mivel a kicsi még éjszaka többször ébred cicizni én is alszom velük eddig, együtt kelünk. Egyik ismerősöm mondta, hogy ő 5-kor kel, hogy mire a gyerekek felébrednek elvégezze a dolgát, vagy egy részét. Ti is felébredtek hamarabb?
2010. aug. 29. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 10-körül fekszik, van, hogy éjjel 1 óra is van, mire befejezem a napi elmaradásokat, rendet rakok. Inkább később maradok fenn, nem bírok korán kelni. Egyetlen alkalom, amikor korábban kelek, mint ő, hogyha vizsgára tanulok, mert éjszakázni nem bírok, vagy ha a férjem korán indul valahova, neki készítek ebédet, utána visszafekszek. De reggelente én is úgy ébredek, hogy a párom mellém rakja a picit, ő meg lassan felébreszt engem is.
2010. aug. 29. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

áááá nagyon nagy elmaradás kellene ahhoz!

mi olyan 10-11 óra előtt nem fekszünk le, általában együtt, mert a babám cicivel alszik el, közben én is "bekómálok" és nemigen kelek már fel utána. de ha valami nagyon elmaradt, nem evett a kutya, nem mosogattam el, akkor előfrodul, hogy leteszem és még megcsinálom. reggel olyan 7-8 között kelünk, vagyis először ő, és én is lustizom, míg nem kell tényleg felkelni.

hajnalban csak akkor keltem, amikor vizsgára kellett tanulnom, ez eddig a 7 hónap alatt 1x fordult elő. világ életemben ilyen bagoly típus voltam. a házimunkát meg úgy időzítem, hogy amíg alszik, megcsinálom pl. a vasalást vagy a főzést, ha porszívózok, kiteszem a teraszra a babakocsiban, mert fél a hangjától, a többinél meg vagy jön velem, vagy addig elvan a szőnyegen. többnyire végzek mindennel. sőőőt, néha még netezni is marad időm!

2010. aug. 29. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én általában 5-kor felkelek és így reggel 8-ra mindennel kész vagyok. Persze hangosabb dolgokat nyilván akkor csinálok, amikor a gyerekek is fennt vannak.

Viszont nekem este 8-kor már alszanak, így este van időm a férjemmel filmet nézni stb. 10 körül pedig mi is lefekszünk és így is 7 órát tudok aludni, több nem is nagyon kell.

Én régebben is ilyen voltam, úgyhogy már megszoktam a korán kelést. Este viszont már nem tudnék nekiállni a házimunkának.

2010. aug. 29. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam ezt a korán felkelős módszert, de akár milyen halkan kezdtem szöszmötölni, mindig felébredt rá a babám. Így a házimunka ugrott, a babám nyűgös volt a korai kelés miatt, én szintén fáradt és türelmetlen. Úgyhogy mi is együtt kelünk, házimunka pedig főleg a délutáni alvás alatt van.
2010. aug. 29. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Változó, ahogy bírok.

Ha apa megy dolgozni, általában felkelek a motoszolására.

Én szeretek/szeretnék felkelni, mert ez az egyetlen időszak, amikor egyedül vagyok. Kávé, net, ha van munka akkor az is jöhet, de a házimunkát nappal vagy a gyerek déli alvása alatt végzem. Reggel sosem.

De ezt csak úgy 10 hónapos korától tudom megtenni, amíg éjjel szopizott addig K.O. voltam. És a korai kelés csak akkor megoldás, ha este időben mész aludni. De én este szoktam vasalni.

2010. aug. 30. 06:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Én felkelek kb fél órával előbb mint a fiam. Ő mostanában fél8-8 között kel, igy én 7körül felébredek. Na de nem azért hogy házimunkát csináljam, hanem hogy magamhoz térjek:) Iszom egy kávét, netezek egy kicsit, belerázódok a napba. Amióta az eszem tudom, sosem tudtam ébredés után azonnal bármit is csinálni, mindig kellett fél óra hogy észhez térjek. Mondjuk ma nemtudom mivan. Felébredtem 7-kor, gyerek meg még most is alszik:))
2010. aug. 30. 08:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Mivel en alapban kolan kelo tipus vagyok, igy igen. Nekem az este szent, van egy 20 es egy 6 honapos fiam, de max fel 9re alszanak, utana a ferjemmel vagyok, de 10kor fekszem le aludni, nagyon max 11kor. Este en semmilyen munkat nemvagyok hajlando csinalni, csak pihenunk.

Viszont reggel fel hattol, hattol nem tudok agyban lenni. A nagyobbik gyerek 8kor ebred, a kicsi 6 korul, addigra megkavezom, fel 7re a picit megetetem, o akkor altalaban visszaalszik, azutan takaritok, vasalok, fozok, hogy szinte minden kesz legyen, mire a nagyobbik ebred.

Hozzateszem, hogy ket ilyen pici mellett napkozben nincs lehetosegem munkalkodni, oket nem lehet egyedul hagyni egy percre sem, mert a kicsi is mar maszik, a nagy viszont veszelyes sajat magara es a kicsire nezve.

De mindegy, mert en akkor is ezt csinltam, amikor gyerekem sem volt, csak szabadnapos voltam, minel hamarabb vegeztem a kotelez dolgokkal, annal tobb idom maradt masra.

2010. aug. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!