Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felkeltek órákkal korábban,...

Felkeltek órákkal korábban, mint a gyerek, hogy elvégezzétek a dolgotokat?

Figyelt kérdés
Az én gyerekeim kb 7-8-kor ébrednek és, mivel a kicsi még éjszaka többször ébred cicizni én is alszom velük eddig, együtt kelünk. Egyik ismerősöm mondta, hogy ő 5-kor kel, hogy mire a gyerekek felébrednek elvégezze a dolgát, vagy egy részét. Ti is felébredtek hamarabb?
2010. aug. 29. 12:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Á, nincs az az isten, hogy azért felkeljek korábban,hogy megcsináljam a házimunkát. Még így is alig bírok reggel kimászni az ágyból.:-)
2010. aug. 29. 12:20
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
van hogy igen..
2010. aug. 29. 12:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem.És nem is fogok soha,max ha magamtól felébredek,és kipihentem magam,nekiállnék csinálni a dolgokat de hogy azért keljek hajnalban...
2010. aug. 29. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Erre semmilyen körülmények között nem lennék képes, ha nem kell időre odaérni valahova :D Sőt, ha hétkor kel a fiam, akkor inkább a kezébe adok valami játékot, és félálomban forgolódok még egy negyed órát :)
2010. aug. 29. 12:33
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam! :) Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "lusta", hogy a házimunka miatt felkeljek korábban. Én is alig bírok felkelni még 7-8-kor is, már megijedtem, hogy velem van a baj.
2010. aug. 29. 12:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Ilyet én is szoktam és olyankor eszembe jut, hogy te jó ég milyen vagyok, hogy nem pattanok ki az ágyból mikor a gyerek már ébren van, vagy már mindkettő. Ilyenkor szokott lenni lelkifurdalásom, de néha olyan jól esik még az a pár perc.
2010. aug. 29. 12:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek hív, akkor azonnal pattanok, de amíg csak ébren játszik vagy nyekereg az ágyban, addig én is megengedek magamnak pár plusz perc alvást. :-)

Én este, lefekvtetés után szoktam végezni a házimunkát, mármint a halkabbját. Értelemszerűen porszívózni nem akkor szoktam. :-)

2010. aug. 29. 12:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy felébredek-e hamarabb?

SOHA! Max akkor ébrednék hamarabb, ha a fiam minimum délig aludna! :) Még egyszer sem fordult elő, hogy hamarabb felébredtem volna mint ő, szándékosan meg csak akkor kelek hamarabb, ha van valami program délelőtt.

Egyébként fél 12 körül kerülök ágyba, a fiam hajnalban kétszer felkel (2 és 5 körül), max 7-ig fél 8-ig hajlandó aludni, így eszembe se jut, hogy mondjuk a reggel 5 órai cicizés után ne feküdjek vissza, hanem nekiálljak házimunkázni. Megvár! Senki nem fogja helyettem megcsinálni.

Néha így is hullának érzem magam, pedig kb 6 óra alvás megvan egy éjszaka alatt.

Én is csináltam már olyat, hogy mikor meghallom a hangját, hátra fordítom (mert egyébként hason alszik), beindítom a zenélő forgót, azzal még el gagyarászik egy darabig, és még én is visszafekszem az ágyba pár percre. Ennyit még én is megérdemlek. Persze ha sír, akkor azonnal kelek, de amíg elvan, addig miért ne pihenhetnék még én is?!

2010. aug. 29. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tovább maradok ébren és este megcsinálom.
2010. aug. 29. 13:22
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Majd, ha nem 5-kor kel minden reggel. Jó lenne, ha felkelnék mondjuk kettőkor vagy háromkor... :D

De ha nyolckor kelne, akkor felkelnék hatkor, mondjuk.

2010. aug. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!