Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem fizet bele az ex a beiskol...

Nem fizet bele az ex a beiskolaztatasba?

Figyelt kérdés

Tavaly fizetett idén már nem.

Hajlandosagot se látok rajta még sem kérdezi mint tavaly.

Tavaly elkerte a listát látta mi nincs meg athuzva szólt hogy ne is vegyem meg 2 nappal alatt beszerzi a fiúnkkal.

Idén semmi. Utalta a szokásos gyertektartast azt annyi.

Hogy lehetne erre rakerdezni?

Még én érzem magam sz@rul...

2021. aug. 10. 09:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

A hozzáállással van gond. Meg se kérdezted apukát, hogy mi a helyzet, de már gyakorin picsogsz.

Látom szereted az áldozat szerepét

2021. aug. 10. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Jó,azért tényleg nem kell mindenből új,ha nem megy tönkre.Táska,tolltartó viszonylag jól bírja a gyűrődést.

Így igazán a füzetek,és a ceruzák/tollak,hegyező és radír az amit meg kell venni.

Ez meg azért nem olyan vészes ár,főleg hogy jár rá támogatás.

2021. aug. 10. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Ha nincs külön meghatározva, hogy ezt fizetnie kell, akkor bele van kalkulálva a gyerektartás. Azért nen egy vagyon az iskolakezdés. Ceruzák 20ezerből meg vannak, úgy is ha a legjobbat veszed. Füzetek, ha nem adja a suli akkor is max pár ezer forint. Torna roha szintén egy 20asból meg van.
2021. aug. 10. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
De mondom,szeptemberben fognak kapni iskolakezdési támogatást is.:D
2021. aug. 10. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
15%

10. Nem sajnálom tőle, azt írtam hogy azt se tudja megvenni egyedül ami pár ezer Ft???

Tanulj már meg olvasni szülő létedre…

2021. aug. 10. 12:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Én biztos nem. Ugyan kitől??
2021. aug. 10. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
De most nem értem, kérdező, az ex kijelentette, hogy idén erre nem hajlandó? Kérted tőle? Ha nem, akkor nem lenne egyszerűbb neki szólni, mint ide kiirni?
2021. aug. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!