Szerintetek 58pontos felvételivel és 38hozott ponttal felvesznek az alábbi iskolákba?
Figyelt kérdés
Álmos vezér, 8ker vörösmarty mihály, kölcsey ferenc, józsef attila, budai gimnázium, leövey klára, (mindegyikre a budapesti gimnáziumot értem) félévi átlagom 4, szöbeli még nem volt meg2016. febr. 8. 20:07
1/5 anonim válasza:
Kolcseybe nem. A tobbirol nincs infom.
2/5 anonim válasza:
A központid átlagos, a hozott pontjaid viszont sajnos nagyon kevesek :(
A Kölcseybe biztos nem lesz elég, szerintem a JAG (József Attila Gimnázium)-ba sem :( A Leövey kétesélyes, egyes tagozatokra be fognak hívni, de mondjuk nyelvire szerintem nem. A Vörösmarty is kétesélyes. Az Álmos meg a Budai a biztos :)
3/5 anonim válasza:
Jozsef Attilaba osszesen 118 ponttal vesznek fel
4/5 anonim válasza:
3-as, nem. 118 pont csak a szóbelire behívás határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!