Hogy lehet túlélni a testvér balhékat?
#10 Hiába van valamiből 2 egyforma, azon is összevesznek, ha épp olyanjuk van. Ha semmit nem adok oda, amin képesek összeveszni, akkor kb.lelocsolhatom benzinnel az egész házat és meggyújthatom.
A balhék pedig akkor alakulnak ki, amikor épp nem nézek oda. De nem tudok egész nap ott ülni velük, mint a szfinx. Nálunk egyértelműen az unatkozás jele, amikor egymást zrikálják. Nem tudom, a Kérdezőnél lehet-e ilyesmi a háttérben.
2021. aug. 10. 09:38
12/20 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha egyszer jól esik siránkozni ?Szerinted hol vagyok ???? Szerinted nem próbálom ??? Talán nem is tanácsért jöttem én tegnap,hanem leírni a bajom és kezdeni egy új napot ?
Te pedig tipikus majd te megmondod ,földön fekvő és rúgok még egyet . Hát akkor veregesd meg a vállad ,mert jól megmondtad köszi.
13/20 A kérdező kommentje:
Minden sorstársnak ,aki "velem van " ,nagyon köszönöm a korrekt válaszukat .
Megpróbáltam segíteni.Az igazság fáj,ez tény.De ha ennyire gáz a helyzet valahol ott sose a gyerekekkel van probléma.Hiszen őket mi neveljük.Már aki.
2021. aug. 10. 13:31
15/20 A kérdező kommentje:
Megpróbáltad de nem jött össze Azon kívül,hogy bíráskodsz meg felsőbbrendűnek hiszed magad gondolom lövésed sincs milyen egy szenzoros gyerekkel .És mi az ,hogy nem mondom.Szerinted nem ?Szted nem tanítom nem avatkozok közbe?Útálom az ilyet ha valaki ennyire magas lovon ül és magyaráz másnak.
16/20 A kérdező kommentje:
Inkább magát a stílust amit képviselsz .Olvasd már vissza mennyi tanácsot kaptam ...mindenki normális hangvételen írt Nem kötelező ám egyet érteni velem ,ezt el is fogadom .De az hogy egy segélykiáltásra pálcát törsz .Hát ez :) maga az ember
Gyerekeket nem neveled következetesen ,vagyis kétségbeesésed következtében váltogatod a módszereket és nem tartasz ki pl. egy szabálynál hosszútávon ettől a gyerekek meg továbbra is bizonytalanok lesznek és feszegetik a határaikat.
2021. aug. 10. 16:12
Virtualis oleles kerdezo!!! Szamolj tuzig gondolj masra kozben barmi!!! Ez ilyen sajnos. Nekem egy van bolcsis bolcsi utan egyutt vagyunk a kis bolcsistarsaval meg sokszor masfel ora alatt full elvesztem a turelmem h mindenen osszevesznek! Nem kell mindegyikbe beleszolni csak ha nagyon eldurvul kitartast
2021. aug. 10. 17:31
19/20 A kérdező kommentje:
17 Jó tükröt kaptam. Számomra nagyon hasznos volt.
18 Virtuális ölelés :)
Öcséméknél egyszerű volt a megoldás: amíg nem képesek szépen játszani, megy mindenki a saját szobájába. Ennyi.
2021. aug. 13. 15:07
Kapcsolódó kérdések: