Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnátok a lányoto...

Melyik nevet adnátok a lányotoknak ezek közül?

Figyelt kérdés

Dzsenifer

Alexandra

Jutka

Renáta

2021. aug. 9. 12:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
10, Mert a Jutka becenév. Becenevet nem adunk önálló névnek - legalábbis én nem tenném. Az Alexandra helyett sem adnám a Szandrát, hiába került be a választhatók közé az évek alatt.
2021. aug. 9. 12:49
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

A Judit név beceneve a Jutka. Nem jobb, dehogy jobb!

2021. aug. 9. 12:49
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Helló! Ezek közül a Renáta tetszik leginkább bár más a stílusom.
2021. aug. 9. 12:57
 14/30 anonim ***** válasza:
65%

Ezek a divatos tucatnevek ugyanolyan öregesek lesznek x év múlva.

Ezek közül talán a Renáta.

2021. aug. 9. 13:08
 15/30 anonim ***** válasza:
27%
Sztem itt van egy ember, akinek fetise ez a név dolog es folyton errol kerdezget. Plane hogy mindig olyan opciókat ad meg, amik ciganyosak vagy szimplan undoritoak
2021. aug. 9. 13:18
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
Ezek közül egyiket sem, de ha nagyon muszáj lenne, akkor a Renátát.
2021. aug. 9. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
64%
Ezek közül a Renátát leginkább. A Jutka/Judit semmiképp sem jöhet szóba, már csak azért sem, mert nem adom azt a keresztnevet, ami az enyém. Engem is anyám után neveztek el így, és utálom, mert ha olyan társaságban vagyunk, ahol mind a kettőnket tegeznek, akkor mind a kettőnket Jutkának szólítanak(tehát család) (amit én magamon utálok alapból, gimi kezdete óta, amint nem anyuék mutattak be valakinek, mindig kihangsúlyoztam, hogy ne hívjon Jutkának), akkor én rendszeresen úgy vagyok emlegetve, hogy "kis Jutka". És bármilyen idős is vagyok, ez így marad...
2021. aug. 9. 13:36
 18/30 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ezek közül a Jutka (akár Judit, akár Jutka) tetszik, szerintem aranyos, becézhető. A többi nekem egyáltalán nem tetszik, azokat nem választanám.
2021. aug. 9. 13:38
 19/30 anonim ***** válasza:
73%
Ezek közül egyik név sem a kedvencem, de amúgy egyik sem viselhetetlen, nem fogják miatta csúfolni akármelyiket is kapja. Ha muszáj választani akkor talán az Alexandrát választanám.
2021. aug. 9. 13:55
 20/30 anonim válasza:
37%
Alexandra nemzetközibb, praktikus okokból ez, bár annyi Alexandrát ismertem, hogy elég volt. Utána jönne a Renáta, bár nekem ez tetszik a legjobban. A Judit a harmadik legjobb, kicsit öreges, de nemzetközi, majd végül a Dzsenifer
2021. aug. 9. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!