Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá az 5 éves...

Hogy vegyem rá az 5 éves lányomat, hogy levágassuk a haját minimum vállig érőre?

Figyelt kérdés

Nagyon szép haja van, de estére úgy összeáll neki hátul, hogy minen reggel sírással-kiabálással telik a reggel, úgy összeáll neki. Hiába fonom be, hiába fogom össze, úgy is összegabalyodik. Már a legdrágább szert is megvettem a hajára, de semmi. A konttyal meg az a baj, hogy fáj tőle a fejbőre reggel.

4 hónappal ezelőtt elvittem fodrászhoz, a feneke alá érő hajából levágattam neki 15 centit, és oltári nagy hisztit csapott. Meg utána napokig sírt, durváskodott, meg hisztizett, mert levágattam annyit a hajából.

2021. aug. 8. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Megtarthatja a hosszú haját, ha nem sír, ordít fésülködés közben. Amennyiben továbbra is sír, úgy levágatod neki. Mi a jobb? 2-3 nap hiszti, durca a levágás miatt, vagy hetek, hónapok ordítva a mindennapos fésülködés miatt?
2021. aug. 8. 15:37
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Használj kondicionálót, amitől puha lesz a haja és nem áll össze.

Én kifesultem neki az elején és megmutattam neki hogy hogy kell , mondtam neki hogy ez fontos , aztán hagytam hogy ő maga csinálja. Gubanc lett neki mint a fene sírt rít hogy nem tudja kifésülni. Igazából ezután már az ő hibája. A gubanc utána szenvedés után, hidd el nekem megtanulta hogy fesulni kell!

2021. aug. 8. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem gyerekként mindig levágatták a hajam, mert nehezen kezelhető volt, nővéremnek meg gyönyörű fenékig érő egyenes haja volt. Gyűlöltem, hogy nekem nem engedik és abszolút büntetésnek éreztem. Azóta sem nő a hajam, most már 5 éve növesztem és a lapockám aljáig ér, a nővéremnek meg ha egyik nap levágnak belőle két cm-t másnapra visszanő 5. Nem mondom, hogy biztos összefüggés van a gyerekkori hajvágásokkal, de ha nekem lányom lesz, akkor biztos, hogy mindig hagyom majd, hogy olyan hosszú legyen a haja, amennyire szeretné és úgy nézzen ki, ahogy ő akar. Van egymillió olyan fésű, amivel nem hajtépésből áll a fésülködés és nekem többet érne a kisgyerekem boldogsága.
2021. aug. 8. 19:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha befonnád éjszakára a haját egy vagy kettő fonatba? Így kezelhető lesz reggel a haja, és még szép hullámok is lesznek benne.
2021. aug. 8. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Hagyd békén, az az Ő HAJA! Nem a tiéd!
2021. aug. 9. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

15!

Valóban, a gyerek haja. Az 5 éves gyerek haja. 5 évesen kb nagycsoportos óvodás. Nyilvánvalóan nem ő mossa, fésüli, szárítja, kezeli a sajat haját, hanem az anyja.

2021. aug. 9. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

Úristen!ne szólj erélyesen a gyerekre,ne nézz rá csúnyán,fel ne merd emelni a hangod!a kezedet meg pláne!!

Hozzá ne merj érni a hajához,az az övééé!

Hol tartunk?hova jutunk?bocs de ez kikívánkozott már

2021. aug. 11. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17!

Remélhetőleg nincs gyereked, ha nem látod a különbséget a levagatom a gyerek haját, mindegy mit akar, hiszen én vagyok az anyja és a ráveszem a gyedeket hogy vágassuk le a haját között.

2021. aug. 12. 07:25
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
egy biztos, az ő beleegyezése nélkül ne csinálj semmit, nekem az anyám mindig rövidre vágatta a hajam mert nagyon vastagszálú, egy életen át tartó traumát okozott. mindenképpen beszélned kell vele, megszerettetni vele a fésülködést, balzsamot használni, stb. biztosan találtok vmi megoldást
2021. okt. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!