Akinek minimum már óvodás a gyereke(i)?
Sziasztok!
Akinek már minimum óvodás gyereke/gyerekei vannak. Visszagondolva 0-3 éves korig melyik volt a:
-legszebb korszak?
- És melyik a legszornyubb/legrosszabb? Amikor azt mondtad nem bírod tovább, ez neked nagyon sok.
Mikor lett könnyebb?
Fejtsetek ki kérlek :)
Köszönöm a válaszokat 😊
Nekem már 11 éves, de tisztán emlékszem a szobatisztaság kialakulása volt a legesleges legdurvább. Nagyon későn érett meg rá, tapasztalat híján én még siettettem is, amit nagyon nem szabad lett volna. A második legdurvább eldönteni azt, hogy a választott oviba nem való a gyermekem, nem szeretik. :( Egy hónap rágódás, hogy jól döntök? Tényleg másik ovi a megoldás?
A harmadik a délután alvás hiánya, sokszor kiborultam.
A legszebb az volt, amikor már bele tudtam ültetni a bicikliülésbe, imádtam vele kerekezni, strandra is így mentünk mindig, erdei utakon, juj, de jó volt!!!!
Sok más probléma volt a gyerekkel, de úgy igazán 9-10 éves korától élvezem istenigazából az anyaságot, persze ez nálunk egyéni egyéb gondok miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!