Mennyire fognak hülyének nézni ha bébiételt viszek a kórházba? 😄
Figyelt kérdés
Természetesen nem a babának hanem magamnak. Laktóz és gluténérzékeny vagyok és azon töröm a fejem hogy mit tudok magammal vinni amit nem kell hűtőbe tenni, hogy éhen ne haljak. 😬😅2021. aug. 7. 16:43
11/17 anonim válasza:
Én szoktam enni bébiételt, már tinikorom óta, azon egyszerű oknál fogva, mert szeretem. Úgyhogy vigyél nyugodtan, aztán mondjanak amit akarnak.
12/17 anonim válasza:
Nálunk akit felvesznek, mindig megkérdezik van-e valami étel intoleranciája és diétás étet kap. Mondjuk a kórházi kaja éhenhalni elég.
13/17 anonim válasza:
Egyrészt a kórházban azvintolleranciádnak megfelelő ézelt kapsz
2
ezer és ezer alternatíva van
3
Van hűtő a pácienseknek is
14/17 anonim válasza:
Nektek komolyan ennyire fáj, hogy bébiételt akar enni? :D
Az én szobatársam reggeltől estig csokis kekszet evett... Nem ette meg a kórházi kaját, csak a csokis kekszet, de minden bajom volt és őszintén lesz.rtam, hogy mit eszik. Ha bébi ételt evett volna, az se érdekelt volna. :D
Vigyél, amit akarsz. Ott bent, már senki nem fog vele foglalkozni.
15/17 anonim válasza:
Nálunk a hütő dugig volt mindenki más kajájával.
És a szobatás lisztérzékeny volt, rögtön első nap diós tésztát kapott ebédre. :D
Ennyit a menzáról.
16/17 anonim válasza:
Amikor bármi miatt bekerülsz a kórházba és van bármilyen ételérzékenységed, allergiád, az felkerült a kórlapodra és külön étkezést kapsz. Szóval semmit nem kell vinned magaddal.
17/17 anonim válasza:
Milyen jó, hogy sokan még nem tapasztalták meg, milyen az, amikor nem az ételallergiádnak megfelelő étel kerül a “mentes” kórházi kosztba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!