Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire fognak hülyének...

Mennyire fognak hülyének nézni ha bébiételt viszek a kórházba? 😄

Figyelt kérdés
Természetesen nem a babának hanem magamnak. Laktóz és gluténérzékeny vagyok és azon töröm a fejem hogy mit tudok magammal vinni amit nem kell hűtőbe tenni, hogy éhen ne haljak. 😬😅
2021. aug. 7. 16:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj már,de annyi egyéb alternatíva van.
2021. aug. 7. 16:47
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez elég nevetséges, konkrétan beballagsz a Lidlbe vagy bármelyik nagyobb boltba és roskadásig vannak a polcok a mindentől mentes péksütikkel, kekszekkel, sós ropogtatnivalókkal, ne röhögtesd már ki magad bébipapival. Én “csak” laktózérzékeny vagyok de normális ételeket vittem magamnak amiket gyorsan be tudok kapni és nem kell hűtőben tárolni + gyümölcsleveket.
2021. aug. 7. 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azt viszel magaddal, amit csak szeretnél.. a kutya se fogja figyelni, hogy Te mit eszel, mindenki magával / babával van ilyenkor elfoglalva.. ha neked az esik jól / azt szoktál enni / azt szeretnél, akkor hajra :)
2021. aug. 7. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Van mentes menü a kórházban. Azt nem tudom, hogy finom-e, de azért biztos meg lehet enni.
2021. aug. 7. 17:28
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Van a kórháznak is mentes menű
2021. aug. 7. 17:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak hülyènek nézni, ne aggódj. Én konkrétan azt kaptam, amikor közöltem, hogy laktózérzékeny vagyok.. ezt sikerült keríteni hirtelen. Másnap reggel normál joghurtot kaptam, de ez már más tészta.
2021. aug. 7. 17:39
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Ami jól esik, azt vegyel

Én is glutenerzekeny vagyok, mindig tartok itthon/magamnal bebietelt…arra tuti vigyáznak készítés kozben

2021. aug. 7. 17:49
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

#1 #2 írnál példát? Mert a baby ételben nincs laktóz, glutén, szója stb. A gluténmentes péksütikben sokszor van szója és tele van keményítővel.

Én sehol nem találok roskadásig mindenmentes dolgokat. Van 1-2 süti, de gondolom nem nasizni szeretne 3 napig. Puffasztott rizsszelettel enni a zöldségszószt egy jó alternatíva arra a pár napra.

2021. aug. 7. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Senkit sem érdekel. Nem is látják, hogy mit eszel.
2021. aug. 7. 18:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz másokkal. Én vittem egy üveggel vésztartaléknak, és csak azért nem bontottam fel, mert nem szeretem a gyümölcspépet/turmixot, de ha nagy szükség lett volna rá, megettem volna.
2021. aug. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!