Ki áll első helyen? Férj vagy gyerek? ŐSZINTÉN!
Gyerek, de szerintem ez minden normális családban így van, a férjemnek is első a gyerek, az lenne a gáz, ha nem így lenne.
Nincs egyáltalán elhanyagolva ő sem, de immáron 2 éve a kislányunk az életünk értelme, középpontja.
Gyerek. Egyértelmű.
Ha bármi történne az életünkben, köztünk, a férjemet kirúgnám. De senkinek nem engedném hogy a fiamat elszakítsa tőlem.
Erre sztem nem igazán lehet válaszolni.Mind a két személy az első helyen áll,de más szempontból.
Arányt én nem tudok állítani,de az igaz,hogy a gyerek több odafigyelést igényel,mindkettőnk részéről.
Az rég rossz,egy kapcsolatban,ha a férj/pár hátrébb szorul a "ranglistán".Ilyen kapcsolat megy tönkre sztem,ahol a nő számára kizárólagosan a baba lesz az első minden és más megszűnik számára.
Egyertelmuen a lanyom.
Sajnos a ferjemmel nem felhotlen a viszonyunk :S
Remelem rendezodni fog valamikor, de a lanyom mindig fontosabb lesz!Ferfi sok lehet egy no eleteben, de gyermek az teljesen mas.
Pszichologiailag minden anyának a gyerekének kellene a legfontosabbnak lennie, míg apukáknál inkább a nő és utána a gyerek vagy egyenrangúak. Evolúció. Az anya védi óvja a gyereket míg az apa megy és szaporodik tovább.
De mivel mi emberek vagyunk kicsit csököttebb ösztönökkel, elméletileg minden kapcsolatnak előbb utóbb a gyereknek kellene lennie a célnak és a mindennél fontosabbnak(persze normális keretek között ez nem az jelenti, hogy gyereknek mindent szabad!És ez nagyon fontos)
Nálunk, legalábbis nekem a kisfiam a legfontosabb, egyértelműn ő az első. Fordítva nem egészen, hiszen apuka részéről megosztott első helyünk van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!