Milyen katalógusos munkákat ismertek, amit gyesen is tudnék végezni?
Figyelt kérdés
Régebben Avon-oztam és jól ment, de a suli befejezése után már nem volt annyi megrendelésem, és munka mellett időm, hogy folytassam, hát abba hagytam. Most megpróbálkoznék valami hasonlóval. Tudtok ajánlani valamit, ami nem olyan ismert még, mint az Avon?
Nem kötelező kozmetikumnak lennie, bármi érdekel.
2010. aug. 28. 21:11
1/8 anonim válasza:
Hát, én FM Groupozok, de majd csak most szeretnék belelendülni igazán :) Mindenfélét átulnak, parfümöt, tisztítószereket és sminket is.
2/8 anonim válasza:
Wellnet, Fm, Avon, Oriflame. Én ezeket csinálom. írj privátot, ha érdekel valamelyik.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Próbáltam privátot írni, de sajnos nem ment el az e-mail. Lényeg, hogy szeretnék többet tudni az első kettőről.
Azért megpróbálok még egyszer írni, hátha elmegy.
Köszi szépen a válaszokat!
2010. aug. 29. 22:23
4/8 anonim válasza:
FLP?
Ezzel azért sokkal többet tudsz keresni, mint az Avonnal.
5/8 anonim válasza:
De azért kiírta az e-mail címem? Ha igen, próbálj meg nem itt privit írni, hanem simán e-mailt. Vagy állítsd be az adatmódosításnál, hogy privát legyél te is, és írok én neked. Aztán ha nem akarod, vissza is tudod állítani.
6/8 A kérdező kommentje:
Beállítottam, tudsz írni privátot.
Köszi szépen előre is!
2010. szept. 2. 09:02
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2010. szept. 4. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!